خدایا اونی که گفت بچه باید به مادر پدر احترام بزاره، چیزی در مورد پدر مادر نگفت؟؟
نگفت اونا باید چطور رفتار کنن؟؟
روزانه بالای 3 بار دعوا میکنیم همش عاشق اینه منو تحقیر کنه. تمام موضوعات رو بزنه تو سرم.
سر کوچیک ترین چیزا دعوا میگیره. منم اصلا از بچگی ادم سکوت کردن نیستم و دست خودم نیست کلا عصبی هستم ذاتا.
بعد به مامانش که میرسه مثل دخترای نو جوان و مجرد شروع میکنه از خوبی های خودش میگه و میگن چقدر دختر خوبی بوده و ساعت ها حرف میزنن و اونارو میزنن تو سر من.
مامان بزرگم میگه چکار داری دخترای الان چکار میکنن بیا ببین من بچه بودم چطور رفتار میکردم.
من واقعا می مونم. میگم الان منو داری با دهه50 مقایسع میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگن اره نه پس برو مث دخترای این دوره رفتار کن.
یا مثلا تمام رفتار و حرف ها و کار های دخترای قدیم رو میخوان رو من پیاده کنن. کلی دعوا داریم که چرا من کار نمیکنم مثل دخترا قدیمی.
یه خانم که میاد من یکم باهاش صحبت میکنم میگن تو چرا با زن ها حرف میزنی سوکت کن یک گوشه بشین.
بعد شروع میکنن از زندگی مامانم در بچگیش میگن بعد میگن نگاه کن باید اینطوری رفتار کنی.
بعد در روز کلی دعوا راه میندازن کلی تحقیر میکنن کلی از نقص هام میگن کبی اعتماد به نفسمو میارن پاینن. جوابشونم میدم کلی دختر سرکشی میدونن منو😔
مامانم که باهام بد رفتار میکنه، مامان بزرگم و هفت جد و ابادم یاد میگیرن ازش چون مردم نگاه میکنن ببینن خانوادت باهات چطور رفتار میکنن.
اینا هم که مشالله فقط تو جمع دعوا و.....
مثلا تو جمع شروع میکنه منو تخریب میکنه و دعوا میکنه و تحقیر میکنه.
افراد تو جمع هم فقط نگاه میکنن بعد که چند دقیقع میگذرع دیگران هم حرفای مامانمو بهم میزنن