2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2977 بازدید | 119 پست
خب مزیتش دقیقا چیه؟؟چه نکته ی مثبتی داره آفتاب مهتاب ندیده بودن؟؟🤔به نظر من خیلی هم نکته ی منفی ای ...

ولی به نظر همون همسر ترجیح میده شما گند بزنی تا اینکه...

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
خب مزیتش دقیقا چیه؟؟چه نکته ی مثبتی داره آفتاب مهتاب ندیده بودن؟؟🤔به نظر من خیلی هم نکته ی منفی ای ...

مزیتش پاکدامنی و عفته عزیزم

قبلا هم گفتم هر کسی عقیده ای داره

اسلام قبول این موضوع نداره و منم موافقم 

در ضمن در رابطه با همسر باید از باب روانشناسی اطلاعاتت بالا باشه

الان مزیت ارتباط با جنس مخالف چیه دقیقا؟

افسردگی و دلمردگی؟

در ضمن کسایی هم میگن ارتباط سالم ، به نظرم فقط توجیه میکنن ، اکثرا روابط ناسالمی دارن

فی فی🫧و گل ها🌸

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خودم دانشجو دندونپزشکیم و ۲۲ سالمه خودمم توی سن کم با پسری نبودم .من منطورم سن ۲۰ ب بالا هست طرف ...

دانشجو که فقط برای درس خوندن نمیره دانشگاه . میره وارد جامعه بشه علاوه بر کتاب درسی رفتار و منش و گفتار هم یاد بگیره این طرز صحبت شما یکم منافات داره

ضمنا داشتن دوست جنس مخالف (وقتی چارچوبها مشخص شده)  چه ایرادی داره ! 

دقیقا ارتباط نداشتن با نامحرم و گناه نکردن افتخاره منتها چون نتونستی جلوی نفست رو بگیری از اونی که م ...

چرت و پرت نگو وقتی نه کسیو میشناسی .ادمی ک میاد ب بقیه انگ میزنه خودش بزرگ‌ترین گناهو میکنه و معلومه دلش پاک نیست

مزیتش پاکدامنی و عفته عزیزمقبلا هم گفتم هر کسی عقیده ای دارهاسلام قبول این موضوع نداره و منم موافقم ...

آها 

خب اگه از جنبه دینی به موضوع نگاه کنید، بله تکلیفش مشخصه که این روابط پسندیده نیست

اما من از جنبه منطقی و بدون در نظر گرفتن احکام دینی گفتم

روانشناسی یه چیز دیگه هست، خیلی کلی هستش و جای هوش هیجانی رو نمیگیره (و ما هم روانشناس نیستیم که). هوش هیجانی هم فقط با ارتباطات اجتماعی و تجربه تقویت میشه

افسردگی و دلمردگی چه ربطی دارن؟؟

کسی که دچار مهرطلبی و وابستگی و ضعف روحی باشه کلا دچار این حالت ها میشه

ولی به نظرم هیچ آدم سالمی با کات شدن یه رابطه دوستی دچار این چیزا نمیشه 

مگه اینکه عشق واقعی رو تجربه کرده باشه که اون بحثش جداست

همین عصر حجریا پزشک و دکترای الان هستن وگرنه از نسل جدید با این طرز فکرشون فکر نکنم چیزی در بیاد

خب عزیزم شما ذهنت محدوده من خودم دانشجو دندونپزشکی هستم با افتخاررر

تابیای راه رفتن یادبگیری کلی باید زمین بخوری

اینطور که از جواب ها میبینم

همه ترس از شکست عشقی و وابستگی دارن

ببین شما از ترس اینکه نکنه دوستت رو از دست بدی، با هیچ انسانی دوست نمیشی؟؟ از ترس اینکه نکنه طلاق بگیری، هرگز ازدواج نمیکنی؟؟ از ترس تصادف، رانندگی نمیکنی؟؟؟

این دیدگاه خیلی اشتباهه

ببین عزیزم، کشتی اگه تو اسکله بمونه هیچوقت غرق نمیشه اما کشتی برای موندن تو اسکله ساخته نشده

ما داریم زندگی می‌کنیم

و برای اینکه کمترین آسیب رو ببینیم سعی می‌کنیم سلامت روان و دیدگاه های درستی داشته باشیم تا در مواجهه با چیزای بد به جای اینکه نابود بشیم، درس بگیریم و در آینده شاد تر باشیم با کمک اون تجربه ها

هر رابطه ای ممکنه کات بشه، قرار نیست با اولین کسی که دوست شدیم ازدواج کنیم

با این دیدگاه موقع کات شدنش زیاد اذیت نمیشیم

اما اگه افکارمون جور دیگه ای باسه کلا در حال ضربه خوردن هستیم، چه با رابطه چه بی رابطه 

ولی به نظر همون همسر ترجیح میده شما گند بزنی تا اینکه...

تا اینکه قبلا رابطه داشته باشی؟؟

ببین این دیگه برمیگرده به اعتقادات شخصی و همچینین فرهنگی که هرکس توش بزرگ شده

بله، بعضی از آدما این موضوع براشون خیلییی مهمه و خیال میکنن چیز خیلی جدی ای هست و کلی مسئله دیگه رو هم ربط دادن به همین

اما به این معنی نیست که باورشون درسته و قراره خوشبخت بشن با این روش

در هر حال، ما هر دیدگاهی داشته باشیم در نهایت با یکی ازدواج میکنیم که اعتقاداتش بهمون بخوره

پس کسی که اولویتش چیزای مثل عشق و تفاهم و سواد رابطه و دانش و تجربه و... هست هیچوقت با کسی ازدواج نمیکنه که اولویتش فقط جستجوی گذشته طرف هست.

پس قسمت اول میشه انتخاب فرد مناسب

و قسمت دوم میشه ساختن یه زندگی خوب با کمک اطلاعات و دانش و تجربه ای که توی زندگیمون جمع کردیم

تا اینکه قبلا رابطه داشته باشی؟؟ببین این دیگه برمیگرده به اعتقادات شخصی و همچینین فرهنگی که هرکس توش ...

ببین عزیزم نظرت محترمه.ولی اینا همش حرفای کلیشه ایه به نظرم هیچکسی دوست نداره همسرش قبلا رابطه داشته باشه چه زن چه مرد

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
خب عزیزم شما ذهنت محدوده من خودم دانشجو دندونپزشکی هستم با افتخاررر

ارزو بر جوانان عیب نیست ایشالله دانشجو هم بشی 

منم ذهنتم محدود نیست. تو زندگیم کم موفقیت هم نداشتم خدا رو شکر اما نیاز نمیبینم جار بزنم 

دقیقا اینایی ک میگن دوست پسر داشتن بده و باعث میشت تمرکز رو درس اینا نکنی دقیقا همون ادمایی هستن ک چ ...

من همونام که میگم دوست پسر بده 

اما از اونا نیستم که پسرا بازیم داده باشن.  خیلی هم موفق هستم، درسم خوندم دانشگاهمم رفتم و بعدش ازدواج سنتی  کردم 

الانم یه زن موفق و مستقل هستم 

من دارم تجربه های خودمو در اختیار شماها میذارم مبخوایید قبول کنید میخوایید نکنید 

به حال من فرقی نداره 

سود و ضررش مال خودتونه