2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 2977 بازدید | 119 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه من خودم کسی هستم که با همسرم دوست بودم برا همین به نظرم بده

بعضی ها سخته براشون چالشای رابطه رو بپذیرن 

منم اوایل برام سخت بود 

اما الان میپذیرم هر رابطه ای چالشای خودشو داره و طبیعیه بخاطر اونا حالم اوکی نباشه 

منتها دلیل نمیشه بخاطر این چالشا از رابطه فرار کنم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خب واقعا افتخاره اینکه با هیچ کسی نباشی تا وقت ازدواج آفتاب مهتاب ندیده کم چیزیه؟

خب مزیتش دقیقا چیه؟؟

چه نکته ی مثبتی داره آفتاب مهتاب ندیده بودن؟؟🤔

به نظر من خیلی هم نکته ی منفی ای هست

چون هیچ گونه شناخت و تجربه ای از جنس مخالف نداری و این واسه رابطه ات با همسرت خوب نیست

باعث میشه زیاد گند بزنی یا اینکه چیزای بدی سرت بیاد

مگه نه؟

دقیقا اینایی ک میگن دوست پسر داشتن بده و باعث میشت تمرکز رو درس اینا نکنی دقیقا همون ادمایی هستن ک چ ...

جمع نبند عزیزم ن داشتنش افتخاره ن نداشتنش 

من نداشتم و بخاطر اینه ک از مردا متنفرم ولی افتخار نمیکنم چون تبدیل ب ی مرض شده واسم هرچیزی رو ب هم ربط ندید 

اونیم ک افتخار میکنه حتما زیر ۱۸ هس و این خوبه اتفاقا و دلیل بر این نی ضربه خورده از بقیه 

ولی از سن ۲۰ سالگی ب خود طرف ربط داره و صاحب اختیاره

خواهشا بی منطق قضاوت نکنیم (ب شما نمیگم جانم کلی میگم🫀)

هرکی دوس داشت لایک کنه صلوات بفرستم براشون🌼🤍

نگاه کن بنظرم بستگی به دین هر کسی داره 

مثلاً یه بچه ۸ساله

وقتی مامانت بهت بگه این کارو نکن یا این کارو بکن 

و تو طبق حرف اون عمل کنی 

بعد به خودت افتخار میکنیم که اره من چه بچه خوبیم 

بله به و چه چه 

اینم همینه بنظرم 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

یکی از همکارهای من میگفت مرد خوب مثل جا پارکه جا خوب رو زودتر گرفتن جا بد مونده میگفت به سی به بالا برسی به حرفم میرسی حقیقتا کاش گوش میکردم خزبلات آفتاب مهتاب رو بذارید کنار حتی پسرهای مذهبی هم تا با طرف مقابل معاشرت و رفت وامد نداشته باشند پا پیش نمیذارن به سن سی به بالا میرسید میبینید اکثر پسرهای خوب یا متاهلن یا درحال فراهم کردن مقدمات عروسین 

به نظرم اکثر کسایی که دوست پسر ندارن و باهاش مخالف هستن، از نظر عاطفی دچار مهرطلبی هستن.

واسه همین میترسن اگه وارد رابطه بشن بدجور وابسته بشن و ضربه روحی بخورن و داغون بشن و فلان

اما انسان در شرایط روحی سالم، باید بتونه هم با جنس موافق هم با جنس مخالف رابطه دوستی داشته باشه

و اطلاعاتش و هوش هیجانی اش بره بالا و ترسش هم بریزه

اینجوری هم تجربه اش میره بالا و میتونه آدم های خوب و مناسب رو برای ازدواج انتخاب کنه و درگیر آدمای مزخرف نشه که بعدا بیاد آه و ناله کنه که وای جنس مخالف خیلی بده خیلی آشغاله خیلی فلانه...

نه عزیزم جنس مخالف بد نیست، شما تجربه و اطلاعات نداشتی که بتونی یه خوبش رو انتخاب کنی

از لفظ ترشیده استفاده نکن ممکنه دل خیلیا بشکنه. سن ازدواج رفته بالا متاسفانه

دانشجو که فقط برای درس خوندن نمیره دانشگاه . میره وارد جامعه بشه علاوه بر کتاب درسی رفتار و منش و گفتار هم یاد بگیره این طرز صحبت شما یکم منافات داره

ضمنا داشتن دوست جنس مخالف (وقتی چارچوبها مشخص شده) ایرادی چه ایرادی داره ! 

من خودم دانشجو دندونپزشکیم و ۲۲ سالمه خودمم توی سن کم با پسری نبودم .من منطورم سن ۲۰ ب بالا هست طرف ...

البته اینجا فهمیدیم که درس خوندن تاثیر آنچنانی نداره 

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 

من هیچ وقت دوست پسر نداشتم ولی تو دانشگاه با همه سلام علیک و بگو بخند داشتم ارتباطم خوب بود با همه.

در آخر هم با یکی از دانشجوهای دکتری ترم بالا ازدواج کردم خودم ترم ۲ دکتری بودم

همسرم خیلی رسمی درخواست ازدواج کرد و مثل خواستگاری سنتی اومد جلو

من این رو بیشتر پسندیدم تا بازیچه ی دست یک پسر باشم آخرشم بگه تصمیم به ازدواج ندارم

البته دوستانی هم داشتم که از همون لیسانس با هم دوست شدن تا سال ۴ و با هم ادامه تحصیل دادن یا مهاجرت کردن و خوشبخت هم شدن