دارم چت های خیانت شوهرم رو میخونم و ساکت نشستم نمیدونم چرا فقط میدونم به یکبار لمس حضوری هم رسیده
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
🥲🥲🥲اگه عقد موقت بوده باشه، میتونید قانونا به حدایی اقدامکنید.اگه رابطه نامشروع باشه، شکایت....
نمیخام ابروش بره خیلی وقته میدونم اما فکر کردم فقط چته جدیدا فهمیدم حضوری هم هست انگار من مشکلم یا خودمه چرا ازش متنفر نشدم نمیدونم شاید از بس بهم گفتن همه مردا خیانت میکنن عیب نداره
ولش کن اجی اما تا میتونی ازش پول بگیر میتونه خرج کس دیگه بکنه. خونه پدرت خبری نیست بمون سرخونه ز ...
نمیدونم چکار کنم نمیدونم نمیدونم خرجی به من که نمیده جدیدا فقط برای خونه خرید بیشتر از قبل میکنه دلم گرفته حتی به دختر همسایه سابقشون هم پیام عاشقانه داده بود اون ج نداده یا حتی به یه مرد پیام میده حرف اونجوری میزنه
من که میگم ولش کن اگه دوستش داری که همینی که هست. اما باید بی تفاوت باشی ! اگه سختت هستش یکم مقدار سختی بکش که حداقل دست خالی برگردی! به روش چیزی نیاز. هی هم بگو اینو میخوام. اونو میخوام حتما میگیره برات فقط برا اینکه حساس نشی بهش