2777
2789
عنوان

چرا اینقدر جذابا هیتر دارن 😂

205 بازدید | 17 پست

چند روز پیش یه بلاگر خارجی من خیلی خوشم ازش میومد به نظرم خیلی جذاب بود گفتم حالا بیا یه نظر سنجی بزارم براش ببینم کسی هم هست از این نقص بگیره 😂 

دیدم همه میگفتن خیلی زشته چقدر هم دماغش بزرگه جالبه اینه فکر میکردنن خودمم   مثلا میخواستن روحیمو خورد کنن یادم رفته بود بگم بلاگره  

پس اینجا هیچکس نظر واقعیشو نمیگه 

مارال هستم_نی نی یار جان عمت تعلیق نکن                  {تنها کاربری من}

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه هیت نیست یه وقتایی من خودم میبینم یکیو خیلی بولد میکنن ک از نظر من خیلی معمولیه ، در هر حال سلیقه ها فرق میکنه هر کس نظر مخالف داره و یا چیزی ک ما دوس داریم و دوس نداره هیت نیست سلیقشه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
همیشه هیت نیست یه وقتایی من خودم میبینم یکیو خیلی بولد میکنن ک از نظر من خیلی معمولیه ، در هر حال سل ...

بنظرم همش حسادته وقتی کسی مثل شما نبینه همه از یکی تعریف میدن اونم زورش میاد هست میده

بنظرم همش حسادته وقتی کسی مثل شما نبینه همه از یکی تعریف میدن اونم زورش میاد هست میده

قرار نیست سلیقه ی همه مثل هم باشه ، اینکه بقیه رو محبور کنیم چیزی ک ما دوس داریم و دوست داشته باشن خیلی خودخواهیه

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

منی که وقتی بقیه عکس میذارن و چه زشت باشن چه خوشگل میگم واییی چقدر خوشگلی🤦🏻‍♀️🤣😅

دوستان کاربری دست دونفره 🙆🏻‍♀️🙆🏼‍♀️

معمولا بیشتر هیتا از شدت حسادتن چون دلشون میخواد که جای طرف باشن

مثلا چند روز پیش همین کاربر بالاییت که اسمش آرام هست به من گفت چشمات شبیه افغانی هاست جالب اینه از هزار نفر سوال کردم همه میگن چرت میگه 

ولی همه اکثرا بهم میگن شبیه ترک های 

منی که وقتی بقیه عکس میذارن و چه زشت باشن چه خوشگل میگم واییی چقدر خوشگلی🤦🏻‍♀️🤣😅

خیلیا دروغ میگن 🤣😅 از بس بیکار و بدبختن 

مثلا چند روز پیش همین کاربر بالاییت که اسمش آرام هست به من گفت چشمات شبیه افغانی هاست جالب اینه از ه ...

😂😂مهم نباشه برات عزیزم منم چند روز پیش یکی از فامیلامون بهم گفت وای چقدر شکم و پهلو داری و کمرت پهنه در صورتی که به ساعت شنی معروفم

حرف کسی برات مهم نباشه خودت خودتو دوست داشته باش❤️

آرامشتو معامله نکن:)
2790
2778
2791
2779
2792