2777
2789
عنوان

اینجا خیلی پوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 58 پست
اخی،بمیرم تو دیگه خیلی دانشمندی

این وضعیت زندگیت از مردن هم بدتره عزیزم

ول کن مجازی و کاربراشو 

محبوب نمیتونید باشین منفور نباشین حداقل

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خآله زنک کی گورتو گم میکنی از اینجا؟ این محترمانس دیگه

حق داری رفتار محترمانه و مودبانه ندیدی بلد نیستی چطوری مودب باشی 🥲

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد دوس داری که باهات حرف بزنم،ولی گمشو الان واقعا حوصلتو ندارم پوچی پوچ

اوخی عزیزم چه قدر بده آدم تو خانواده و جامعه دیده نشه و آدم حساب نشه و این قدر عقده ای بار بیاد که بیاد جایی مثل نی نی سایت با تحقیر و توهین به بقیه احساس رضایت کنه 🥲

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

این وضعیت زندگیت از مردن هم بدتره عزیزمول کن مجازی و کاربراشو محبوب نمیتونید باشین منفور نباشین حداق ...

ازکجا میدونی محبوب نیستم شاید میخاستم واقعیت بفهمم،توخیلی بدبختی که میتونی همچین حرفی رو به زبون بیاری وگرنه ادم سالم نمیتونه اینو بگه،الان مثلا منو تحقیر کردی ولی خودت توی حقارت داری دست وپا میزنی ک اومدی تاپیکی ک اصلا بهت ربط نداشت نفرتتو پاشوندی ورفتی،جوابتو نمیدم همینجا عقده هاتو خالی کن ببینم ناکجا پیش میری

اوخی عزیزم چه قدر بده آدم تو خانواده و جامعه دیده نشه و آدم حساب نشه و این قدر عقده ای بار بیاد که ب ...

تو خیلی خوب میفهمی ولی خری،چرا گم نمیشی چرا فکرمیکنی منو میتونی تحقیرکنی وقتی هیچ جایی تو زندگیم نداری،الان حرفای مفتتو همینجا خالی کن،برا تو گذاشتم تاپیکو ازش بیرون نرو همینجا خودتو بیشتر معرفی کن،احمق،جوابتو نمیدم تو ی احمق حقیری

ازکجا میدونی محبوب نیستم شاید میخاستم واقعیت بفهمم،توخیلی بدبختی که میتونی همچین حرفی رو به زبون بیا ...

شما اصلا برای من مطرح نیستین ک لایق تنفرم باشین

از رو حرفای من تقلید نکنید برای همین میگم بجای غیبت مجازی و لجن پراکنی برین چندتا کتاب بخونید ی هنری یاد بکیرین تا دایره لغاتتونم رشد کنه و مختاج کپی حرف بقیه نباشین...

تاپیک قبل شما مشخص بود هدفتون چیه اینم مشخصه 

ضریب هوشیتونک از این بیشتر زیر سوال نبرین

ریپلای بعدیتونو نمیخونم چون واقعا قابل ترحم هستین🤦‍♀️🚶‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شما اصلا برای من مطرح نیستین ک لایق تنفرم باشیناز رو حرفای من تقلید نکنید برای همین میگم بجای غیبت م ...

تو برای من اومدی مطمعنم تا صبح حرفامو میخونی چون یک بدبختی که هیچی ازخودت نداری مجبوری کلماتو از کتابا وام بگیری،و همینطور نظراتتو،تو هیچی نیستی پوشالی با اندیشه های دیگران،خودتو عمیق کن،اینجا برای توعه هر چیزی که یادگرفتی رو اینجا بنویس بفهمم بیشتر که چقد توخالی هستی

تو خیلی خوب میفهمی ولی خری،چرا گم نمیشی چرا فکرمیکنی منو میتونی تحقیرکنی وقتی هیچ جایی تو زندگیم ندا ...

واااای چه قدر عصبی هستی هانی 

خوبه جایی تو زندگیت ندارم و این قدر از دستم حرصی و فشاری شدی 

جایی داشتم که علنا برام میمردی 🥰

واااای چه قدر عصبی هستی هانی خوبه جایی تو زندگیت ندارم و این قدر از دستم حرصی و فشاری شدی جایی داشتم ...

هنوز اینجا هستی عقده ای؟ 😂همینجا بمون یکم بیشتر جر بده خودتو،تو حتی کسی نیستی که آدم باهات دعوا،خودتوانداختی توی تاپیک من که نشون بدی که جرخوردی،دیگه گمشو خاستی هم بمون چون من رفتم،نگهبانی بده خاستی چن تا فش بده یا سرتو بکوب به دیوار بلکه عقدت خالی بشه،بای کار دارم حوصلم ندارم دارم میرم گلا رو آب بدم🤣

خب چون همه قشری واز همه جا هستن واز هرسنی وهر فرهنگی بیشترم زنای متاهل و ..

اونم هس ولی بعضیاشون خیلی عقده ان خیلی بی ادب هستن واسه همینه 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛