2777
2789
عنوان

اینجا خیلی پوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 58 پست
در مورد یه کاربر تاپیک زده بود که راز محبوبیتت چیه. مثل اینکه اون خانوم خیلی طرفدار داره. نمیدونم چی ...

تاپیک چرا ترکید؟ من نظر دادم و رفتم بیرون بعد دیدم ترکید 

ای چرخ بازیگر بگو بالا نشینان را جای من و ما تا ابد پایین نخواهد ماند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا یا شمشیر رو از رو میبندن یا دلشون میخاد مرید باشن،اصلا حدوسط ندارن

زیاد درگیر نشو بگذر بزار هرکسی هر جور میخاد عشق کنه اینجا خیلیا سه چهار تا کاربری دارن با هر کدوم میان هر بار 

چقدر خودتو درگیر می‌کنی 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
ربطش به تو دقیقا چیه گلشیفته،

الحق که دو تا تاپیک قبلیت وصف حال خودته 

همین قدر مودی 👌😂

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

در مورد یه کاربر تاپیک زده بود که راز محبوبیتت چیه. مثل اینکه اون خانوم خیلی طرفدار داره. نمیدونم چی ...

من ناراحت شدم از کامنتی که گرفتم،وگرنه اعتقادی به چیزی ندارم،فقط خواستم سوالمو ج بگیرم،الان اینجا دیگه طرفداری کسی رونکن برو تاپیک دیگه بزن

الحق که دو تا تاپیک قبلیت وصف حال خودته همین قدر مودی 👌😂

آره مودی ام خییییلی الان ممکنه برعکس کامنت قبلم که محترمانه بات حرف زدم یجوری بات حرف بزنم که پرات بریزه

آره مودی ام خییییلی الان ممکنه برعکس کامنت قبلم که محترمانه بات حرف زدم یجوری بات حرف بزنم که پرات ب ...

برخورد محترمانه ای ازت ندیدم 

با همین خاله زنک بازیات خوش باش😃

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

آدم احساس میکنه تو جامعه خیلی کمرنگ و طرد شده هستین حتی از طرف خانواده هاتون هم

وگرنه اصلا امکان نداره تو مجازی دنبال همچین تاپیکایی باشین تا ب ی کاربر بد بیراه بگین

یا مثلا بگین فلانیا اول اسمشون اینه و....

ی مهارتی چیزی یاد بگیرین تا این حد کف زمین نباشین

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من ناراحت شدم از کامنتی که گرفتم،وگرنه اعتقادی به چیزی ندارم،فقط خواستم سوالمو ج بگیرم،الان اینجا دی ...

والا من توو اینستاگرامش که کل زندگیشون کف پیجشونه طرفدار هیچکس نیستم. چه برسه توو این سایتی که معلوم نیست کی پشت کاربری نشسته. خودشیرین نمیشم واسه کسی که معلوم نیست زنه مرده پیر جوونه کیه اصلا

با این حرفت هممون رو کردی بت پرست 😂

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .