2821
2789
عنوان

مرسی ک اومدی

165 بازدید | 6 پست

بچه ها قراره بعد از اتمام درسم بریم شهر خودمون وداریم پولامون رو جمع میکنیم ک توشهرخودمون مغازه بخریم 

بعدشوهرم ب داداشاش قول داده هزینه عروسیشو بده 

درصورتی ک اونا دست ب سیاه وسفید نمیزنن فقط درس میخونن ولیرشغل شوهرمن ی شغل سخت و اونقدرا درآمد نداره وهمسرمم دیسک کمر داره ک مشخصه دیگه نمیتونه تو این کار برای آینده ادامه بده 

وهی پول ب داداشاش وخانوادش برای تحصیلشون میده  درصورتی ک وضع باباش توپه 

و یکی از داداشاشم چند سال پیش هزینه عروسیشو داد

درصورتی ک ما توی خونه کوچیک نشسته بودیم و بخاطر بی پولی  خونمون دور بود از کارش  

خلاصه همچین شوهری دارم  چند روز قبل هم ی گوشی خرید برای مامانش 

الان بنظرتون  بیمارستان خصوصی برم یا دولتی 

البته منم هرچی بخوام خرج میکنم‌اما جدیدا داره برای من خسیس میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم شوهر شما بخاطر وابستگی و علاقه شدیدی که به خانوادش داره اینکارو میکنه یا مدام میخاد براشون هیچی کم نزاره که بدونن زندگی خوبی داره کار و شغل خوبی داره 

اما وقتی میدونی شوهرت دیسک کمر گرفته هرگز نرو خصوصی‌ وقتی میتونی بری دولتی

واسه تلافی همچین چیزی درست نیست شما به شوهرت بفهمون که میتونسی بری خصوصی اما رفتی دولتی که اونم یکم حساسیتش نسبت به خانوادش کم بشه و متوجه بشه زندگی جدید اون شمایید 

عزیزم نه با دعوا با مهربونی و سیاست بهترین خرج ها رو برای خودت کن وقتی قرار نیست پولی جمع بشه بهتره که خرج خودت بشه

من تو ازدواج قبلم اوایل به حرف مامان که می گفت مراعات کن گوش می کردم دیدم پول که اضاف میاد رو یه راهی براش پیدا می کنه و میده به کسی، منم مراعات رو گذاشتم کنار ، البته بعدا که شرایط مالیمون  تغییر کرد دیگه خیلی برام مهم نبود کمک کنه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792