2777
2789
عنوان

عشق ممنوعه

149 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ،میخوام از اتفاقی که ۳ سال پیش برام رخ داد بهتون بگم ،۱۸ ساله بودم و دوران کنکور ،با یسری از دوستام کلاس کنکور میرفتم ،دبیری که برامون تدریس میکرد با نگاهش و حرکاتش کاری کرد که احساس کردم بهم علاقمنده با اینکه متاهل بود اما رفته رفته عاشقش شدم برای اولین بار تو عمرم  ،شمارمو داشت ،استوری های عاشقونه میزاشت ،اما من به خودم اجازه خیانت ندادم ،بخاطر علاقه ای که بهش داشتم کنکورم رو خراب کردم و به رشته دلخواهم نرسیدم ،۳ سال غم عشق کشیدم و افسردگی گرفتم ،چاق شدم و روحم کشته شد ،۱ ساله که ندیدمش من حتی بهش نگفتم دوسش دارم ،حالا فهمیدم  یکی از دوستای صمیمیم هم اینجوری به بازیش گرفته و اون بنده خدا هم دچار قرص اعصاب شده ،چقدر سوختم وقتی فهمیدم که مرد هول و شهوتیه ،خانوادم لحظه لحظه زجه زدنای منو دیدن ،گریه های شب و روزمو ،حالا که میبینم بخاطر اون مرد عمرم ،جسمم ،درس و تحصیلم نابود شد ،اما هنوز عاشقشم ،نمیدونید چقدر دعا میکنم که تقاص پس بده همش استوریهای غمگین میزاره با گذشت ۱ سال هنوز شمارمو سیو داره ،میدونم که دیگه هیچ وقت به هیچ مردی علاقه پیدا نمیکنم ،تو جوونیم به قدری سوختم که دیگه فقط با یک امید الکی زندم هی به خودم میگم دوباره میبینیش و اون میفهمه که چقدر به احساست لطمه زده و به پام میفته ، شما بگید اگه جای من بودین چکار میکردین ؟؟؟!! ولی قضاوت نکنید من از ته اعماق قلبم همه چیز رو گفتم و اینو میدونید پنهان کردن عشقی که ممنوعه چقدر دردناکه 

الان چند سالته

نمیشه دوباره درس بخونی

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چند سالتهنمیشه دوباره درس بخونی

الان ۲۱ سالمه ،خیلی سخته ،هر وقت به کتابام نگاه میکنم یاد اون تایم میفتم که درسم نابود شد و تمام اون تایم جلوی چشمم رد و بدل میشه 

فقط میتونم بگم من هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم به هیچ مردی متاهلی فکرکنم چه برسه اینکه چندسال عاشقش ب ...

درسته تو جایگاه خودت حرف میزنی اما تا وقتی گرفتار نشدی نمیتونی قضاوت کنی 

اشتباه و خطا از سمت شماست.طرف متاهل بوده و شما عاشقش شدی .آخه این چیه اسم این کار واقعا میشه گذاشت ...

من درباره پاکی حس خودم شک نداشتم و اینو بدونین عشق دست آدم نیست ،من اگه ببخشید مرض داشتم خیانت میکردم اما پا روی احساس خودم گذاشتم و کار غیر شرعی انجام ندادم که نتیجش شد آسیب به خودم 

عزیزم اون هوله ادم عاقل عاشق هول نمیشه خودت داری مسگی با دوستمم ریخته روهن

درسته بخاطر همین میسوزم که چرا باید گرفتار میشدم تو دامی که ناخوداگاه برام ایجاد شد و حالا بیشتر میسوزم از اینکه چرا نتونستم این آدم رو فراموش کنم 

من درباره پاکی حس خودم شک نداشتم و اینو بدونین عشق دست آدم نیست ،من اگه ببخشید مرض داشتم خیانت میکرد ...

بله به حس عشق خودتون پاک بودید شکی نیست ولی طرف مقابل چطور؟ 

به نظر من عشق یک طرفه معنی نداره .تهش پوچ خالی خالی .هیچی نداره

بله به حس عشق خودتون پاک بودید شکی نیست ولی طرف مقابل چطور؟ به نظر من عشق یک طرفه معنی نداره .تهش پو ...

خیلی سخته خیلیییی سخته این ته نامردیه ،ایجاد عشق تو ی انسان بی گناه و به بازی گرفتنش 

خیلی سخته خیلیییی سخته این ته نامردیه ،ایجاد عشق تو ی انسان بی گناه و به بازی گرفتنش

شما خودت خودتون رو بازی دادید عزیزم .

انتخاب غلط 

عشق غلط

فارغلی

اشتباه خودتون رو گردن کسی نندازید.