2777
2789
عنوان

من آدم بی ارزشی ام شما بگید

105 بازدید | 9 پست

تو یه خانه فقیر دنیا اومدم ۳ تا خواهر برادر دارم از بچگی سرکوفت شنیدن تحقیرم کردن از همون بچگی اعتماد به نفسم رو ازدست دادم خجالتی شدم روابط اجتماعی افتضاح با هزار بدبختی درس خوندم و فرهنگیان قبول شدم رفتم دانشگاه اینجا چون کم حرفم و خجالتی هیچ کس ازم خوشش نمیاد همه مسخره ام میکنن این ترم هیچکس حاضر نشد باهام اتاق بگیره😔 هیچ کسو ندارم پدر و مادرم ماهی یه بار یه زنگ نمیزنن قیافه ام زشت نیست ولی چون استرس زیادی دارم و زیاد غصه میخورم زیاد جوش میزنم خیلی حالم بده خانما من مقصر نبودم باور کنید تقصیر من نیست کل زندگیم جنگیدم ولی دیگه توانش رو ندارم حس بی ارزش بودن دارم میخوام خودمو بکشم تنها چیزی که ازش میترسم اون دنیاست ولی میگم خدایی که تو این دنیا منو زیر پاش له کرد اون دنیا هم همینه🥲😔😔😔😔

ینی هر تاپیکی رو باز میکنی یکی میخاد خودشو بکشه

یا فک میکنه زشته 

یا شوهر نداره 

یا ...

بابا جم کنین خودتونو 

یجوری رفتار میکنین انگار ما حالمون خیلی خوبه 

روابط اجتماعی رو درست کن دیگه لازم نکرده خودتو بکشی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا اول جوانی و زندگی و رسیدن به ارزوهاته

دیگه هیچ آرزویی ندارم همیشه دلخوشیم این بود با وجود همه کمبود هام خدا دوسم داره ولی فهمیدم اونم ازم بدش میاد

خودت میگی اعتماد به نفس ندارم.

پس رو اعتماد به نفست کار کن خودکشی چرا . زندگی هر آدمی پر از مشکلاتی هست که بقیه خبر ندارن . به نظرم تقصیر خدا نندازیم 

منم خیلی مشکلات دارم ولی مقصرش هم خودم بودم 

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
خودت میگی اعتماد به نفس ندارم.پس رو اعتماد به نفست کار کن خودکشی چرا . زندگی هر آدمی پر از مشکلاتی ه ...

باور کن نزدیک یه ساله دارم تلاش میکنم خودمو درست کنم پیش روانشناس و ...هم رفتم ولی هیچی تغییر نکرد

رفتم فایده نداشت

با یه بار معجزه نمیشه که!

گاهی وقتا یه مشکل ساده سه سال تراپی می‌طلبه!

پیش یه درمانگر معتبرهم باید بری.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .