تو یه خانه فقیر دنیا اومدم ۳ تا خواهر برادر دارم از بچگی سرکوفت شنیدن تحقیرم کردن از همون بچگی اعتماد به نفسم رو ازدست دادم خجالتی شدم روابط اجتماعی افتضاح با هزار بدبختی درس خوندم و فرهنگیان قبول شدم رفتم دانشگاه اینجا چون کم حرفم و خجالتی هیچ کس ازم خوشش نمیاد همه مسخره ام میکنن این ترم هیچکس حاضر نشد باهام اتاق بگیره😔 هیچ کسو ندارم پدر و مادرم ماهی یه بار یه زنگ نمیزنن قیافه ام زشت نیست ولی چون استرس زیادی دارم و زیاد غصه میخورم زیاد جوش میزنم خیلی حالم بده خانما من مقصر نبودم باور کنید تقصیر من نیست کل زندگیم جنگیدم ولی دیگه توانش رو ندارم حس بی ارزش بودن دارم میخوام خودمو بکشم تنها چیزی که ازش میترسم اون دنیاست ولی میگم خدایی که تو این دنیا منو زیر پاش له کرد اون دنیا هم همینه🥲😔😔😔😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.