2777
2789
عنوان

دختر عموم داره نابود میشه 😭

457 بازدید | 18 پست

سالهاست شوهرش انواع مواد مخدر مصرف میکنه شوهره اینقدر به شدت دختر عموم اذیت کرده 

امروز بهش گفتم مرگ یکبار شیون یکبار زنگ بزنیم کمپ اجباری ببرنش ترکش بدهن 

ولی اونقدر شوهرش وحشی وحشی هس دختر عموم میترسه شاید این از کمپ فرار کنه انتقام بگیره 

یا خدا 😭

بگید چه راهی هس 

آیا کمپ جای فرار کردن هس؟؟

آیا هنوز داخل کمپ ترک نکرده ممکنه  آزادش کنن ؟؟

کسی رو می شناسید هنوز کامل ترک نکرده آزادش کنن بیاد بیرون ؟؟

چند ماه باید کمپ بماند ؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این افراد باید خودشون بخوان 

خیلی ها رفتن و برگشتن و باز همون اش و همون کاسه 

باید باهاش حرف بزنین تا عاقل بشه

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س 403

نمیتونه طلاق بگیره؟ 

اگه میتونه طلاق بهترین گزینس

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

تا خودش نخواد ترک کنه فایده نداره اونایی که با خواست خودشون میرن کمپ ترک میکنن بعدش دوباره میکشن حال ...

مگه داخل کمپ تمام سموم مواد از بدنش نمیاد بیرون ؟که دوباره بره سمت مواد

نه طلاق نه چند تا بچه داره آواره میشه با طلاق لطفا درباره کمپ اگر میدونی کمک کن ممنونم

احتمال فرار هست پسرهمسایمون فرار کرد ک درنهایت ترک نکرد وزنش با گرفتن مهریه وحضانت جدا شد .

و بله خیلیام نمیتونن فرار کنن ولی بعدش میان زود میکشن چون ب زور بردنشون و احتمال درگیریم هست .خطرناکه .