2777
2789

با تبلت هم میشه! 

اصلن از کجا باید یاد گرفت

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخوام شروع کنم نمیدونم از کجا؟میخوام کلاس برم ولی خیلی گستردست نمیدونم کدومشو ثبت نام کنم فقط یه چیزی میخوام بتونم باهاش یه جایی استخدام شم و بتونم یه مهارتی داشته باشم

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

چه برنامه هایی بلدی

منظور چه  زبان هاییه؟

یا چه پروژه هایی خب

برنامه نویس نمیتونه بگه میتکنم چه برنامه هایی بسازم تو باید الگوریتمتو بگی نت بگم پروژه رو میتونم انجام بدم یا نه.

ولی درکل مدرک کامل پایتون و لینوکس و c+ و دارم و در کل کامپایلره اصل کارپ.

با تبلت هم میشه! اصلن از کجا باید یاد گرفت

تبلت هایی که ویندوز پشتیبانی میکنن بله ولی اندرویدی ها،هم میتونن وبی خیلی ضعیف و باهاش به درامد حاص نمیشه زسید.

کلاس رفتن خوبه ولی وقت تلف کردنه اگه برا ندرک نمیری چون رایگان با کیفیت بهتر از کلاس میتونی بیابی

بنظرم یوتیوب بهترینه! اینترنت بهترینه

یک و نیم ساعت اموزش یک مطلب

نیم ساعت زدن کدش!

من میخوام شروع کنم نمیدونم از کجا؟میخوام کلاس برم ولی خیلی گستردست نمیدونم کدومشو ثبت نام کنم فقط یه ...

اول باید ببینی کامپایلره یا مفسر علاقت

بعدش زبون موردعلاقت بعدش انتخاب رشته

درکل کلاس فقط برا مدرکی که میده خوبه

وگرنه نت بهتره رایگان چه پولی

کلا هر مبحث ۱ و نیم ساعت خوندنش

نیم ساعت کد زدنش

باید کد بزنی نباید بری کلاس یکم اونجا توضیح بده دوتت کد و یه تکلیف بدی بعد تا جلسه بعد دست به کد نشی

اره

کلاس بجز مدرکی که میده ارزش نداره 

تبلت هایی که ویندوز پشتیبانی میکنن بله ولی اندرویدی ها،هم میتونن وبی خیلی ضعیف و باهاش به درامد حاص ...

آخه من اصلن پیدا نمیکنم چیزی تو یوتیوب 

آنقدر چیز میگن بدتر گیج میشم 

ولی خیلی بهش علاقه دارم و دوس دارم از قِبَلِش پول در بیارم.. اما نه شهرستان جایی رو داره واسه یادگیریش نه اصلن رشتم مرتبطه... 

خسته شدم حس کردم هیچ وقت نمیتونم بفهمم چی به چیه

چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱                          عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️                                                         آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸                         اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من می‌بینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛.                                                              اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱     

آخه من اصلن پیدا نمیکنم چیزی تو یوتیوب آنقدر چیز میگن بدتر گیج میشم ولی خیلی بهش علاقه دارم و دوس دا ...

اگر میخوتی بری پایتون بخونی

https://www.aparat.com/v/n02l04g

راستش کلاس هستش قطعا سازمان فنی حرفه ای شهرستانتون داره

فقط یک دختر بین ۹ تا پسر نو کلاس میشی و کلا تو اون فضا همه پسر و اقان اره شاید کلا از ۵۰۰ متقاضی انواع رشته ها ۳ تاشون دختر باشن و اکثرا افرادی که اونجا کار میکنن خانوم نیستند اره

اگر میخوتی بری پایتون بخونیhttps://www.aparat.com/v/n02l04gراستش کلاس هستش قطعا سازمان فنی حرفه ای ش ...

شما کلاس یا آدرس چنل تو یوتیوب سراغ ندارید بشه باهاش یاد گرفت؟ 

برنامه نویسی انگار یه دریای بزرگه 

اگر میخوتی بری پایتون بخونیhttps://www.aparat.com/v/n02l04gراستش کلاس هستش قطعا سازمان فنی حرفه ای ش ...

من میتونم اگر سوالات دیگه ای داشتم تو همین تاپیک ازتون بپرسم؟ 

شما کلاس یا آدرس چنل تو یوتیوب سراغ ندارید بشه باهاش یاد گرفت؟ برنامه نویسی انگار یه دریای بزرگه

همین چنل اپارات اوکیه چون یوتیوب تدریسشون انگلیسیه. 

بله زبان منظورم بودالان از این برنامه نویسی درآمد داری؟

خب گفتم چیا بلدم 

انفرادیم ولی مثلا یه پروژرو تنها ورنپیدارم چون خیلی وقتمو میگیره 

اره پروژه میخوره ۴۰۰ میلیون میبینی  ۲۰ اش میاد به من ۳ هفته وقتمو میگیره 

کامل ۴۰۰ و بخوام بگیرم باید ۷ ۸ ماه وقت بزارم که احرم کار خوب درنمیاد و چون خیلی وقت دیر بود.

یا پژوهش میدن ماهانه مسانگین ۳۰ میلیون درمیاد

که نتیجه ۱۸ سال خوندن برنامه نویسیه یعنی از ۱۴ سالگیم تا الان

بعدش اگه بخوام زیاده خواهی کنم وقت دارم چنتا شغل دیگه  جور کنم پروژه بیشتر وردارم و درامدمو خیلی ببرم بالا،ولی نمیخوام بی احساس شم.

با گروه هم بودم .

تو شرکتم بودم .

میگم انفرادی بهتره اگه خودتت رتبت بالا نباشه اونجاها

به زنام چشم بدی دارن مردا...

اتاق ساخت شرکت و تمجربه و رزومه و صرایط مجوزش و دارم ولی خودم نمیزنم چون که چشم بدی دارن اکثر مردا

و برای من که  مجردم یجورایی معذب میشم خب.

اره جنبه درامدیش کلا این بود

ولی نتیجه کبی سخت کار کردن

گریه

باگ

تحپل نگاهای جنسیتی

چشم پزشکی رفتن

بود