2777
2789
عنوان

خونه ی دوبلکس قشنگ یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 68 پست

من خونم دوبلکسه 

برای ما پایین فقط اشپزخونه و پذیراییه

بالا هم ۴خواب 

به نظرم اگه پایین یه خواب داشتیم راحتتر بودیم. 

چون پله ها واقعا اذیت کنندس. حداقل چیزای دم دستی رو میذاشتم تو اتاق که مدام نخوام برم بالا. 

ولی مزیتش اینه مهمون داشته باشی راحتی. 

یا بچه هاتو میفرستی بالا بخوابن خودتون پایین تی وی میبینید....  

متاسفانه سقط شد شرایط بدی داشتم سیستم پزشکی انگلیس هم که خیلی کند بود خیلی اذیت شدم دیگه واقعا هم او ...

واقعا متاسفم..موفق باشید

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونطوری چطور باید از مهمان پذیرایی کرد یه آشپزخونه بالا میزنن؟

ن دیگه مهمونای خیلی خاص میرن بالا

مثلا خاستگاری چیزی ی دست مبل استیل خفن هم میزاری

پایین هم مبل  کلاسیک چیده میشه و تلوزیون اینا

آشپزخونه پایینه 

میزغذاخوری هم ست مبلای پایین

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
خونه دوست شوهرم دوبلکس بود واقعا دو روز خونش بودمدیوونه شدم از پله ها و از دست بچه همش میخواست برع ب ...

واییی منم میگم اگ دوبلکس کار کنیم باید یه اتاق پایین باشه و راه پلع هم یجور باشه ک در بزاریم ک بچه ها اذیتمون نکنن

هنوز ب مهندسی نگفتیم .توفکریم هنو وایی چ عالی اگ بتونی کمکم کنی ک خیلی ازت ممنون میشمزمین عرض دوازده ...

حتما به فکر ی مهندس خوب باشین 

چیزی ک میبینی قطعا بهتر میتونی روش کار کنی 

اجازه بدین خودم  ب نتیجه رسیدم ریپ میزنمتون

ن دیگه مهمونای خیلی خاص میرن بالامثلا خاستگاری چیزی ی دست مبل استیل خفن هم میزاری پایین هم مبل کلاس ...

آها من فک کردم مهمون شام داری هم مثلا ببری بالا

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
خونه ما دوبلکسه.هرچیزی طبقه پایین هس طبقه بالا هم داریم برای همین زیاد به مشکل نمیخوریم

الان بابای من یک ویلا دوبلکس تو شمال داریم یک سالن و خواب و سرویس پایین داریم دو‌تا خواب و سالن و اشپزخونه کوچیکتر و سرویس بالا داریم اما بازم مصیبت هست 

تو عید شش نفر مونده بودیم پایین از اتاق خواب پایین شش نفری استفاده میکردیم حال نداشتیم بریم بالا 

مثلا طبقه بالا همه چیر هست اما اگر تو یخچال پنیر نباشه حال نداریم بیایم از یخچال طبقه پایین برداریم 

کلا همه چیزش برامون دردسر شده بابام گفت میفروشم یک ویلای هم کف میسازم 

هنوز ب مهندسی نگفتیم .توفکریم هنو وایی چ عالی اگ بتونی کمکم کنی ک خیلی ازت ممنون میشمزمین عرض دوازده ...

طبقه بالا متراژ چطور یه ؟

قرار چند خواب بزنین ؟ بنظرم دو تا خواب کافی باشه

استخر هم ک نمیشه زد 

روف گاردن چی براش در نظر گرفتین یا نه ؟

ما هم داریم دوبلکس می‌سازیم یه اتاق و سرویس پایین دو تا اتاق و یه سرویس هم بالاست اتاق های بالا رو ب ...

مبارکتون باشه ب خوشی استفاده کنین

اگ میتونی یه نقشه واسم بفرستی خیلی ممنونتون میشم

طبقه بالا متراژ چطور یه ؟قرار چند خواب بزنین ؟ بنظرم دو تا خواب کافی باشهاستخر هم ک نمیشه زد روف گار ...

منظورتون حیاط پشت بام هس ن .حیاط پایینی کافیه 

متراژ بالا دوتا خواب کافیه حالا هرچی بزرگ باشه بهتر

منظورتون حیاط پشت بام هس ن .حیاط پایینی کافیه متراژ بالا دوتا خواب کافیه حالا هرچی بزرگ باشه بهتر

بله تقریبا همون ، ولی برای بالا فضای خیلی عالی درست میکنه

اگه نظرتون آینه بالا رو فقط دوتا خواب بزنید درست متوجه شدم ؟

ببین گلی تو باید مختصات زمین رو ببری پیش نقشه کش و هر موردی دوست داری بهش بگی اون باتوجه به زمین و س ...

اخه این جایی ک من زندگی میکنم همگی همکف درس میکنن دوبلکس کار نکردن مهندسان هم سلیقه ی انچنانی ندارن توی شهرستانم ک همگی ساده درس میکنن

و یه کم زلزله خیز هس بیشتر مردم همکف درس میکنن