نشیمن و اتاقا پایین ک خیلی بالا پایین نرم زانوهام درد میکنه
عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
برا مهمان قشنگه ولی ب مرور پا درد میگیری و هم برا بچه دار شدن سخته رفتن و اومدن مگه ژدری طراحی کتی بالا پایین نشی مثلا اتاق خواب ها همه بالا و یه سرویس هم بالا و پایین هم سرویس جدا داشته باشید و آیفون هم هم بالا و هم پایین طوری که برا خواب برید بالا
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
من شمارو از قبلا میشناسم زمانی که گفتید باردارید.ببخشید بارداریتون چجوری پیش رفت تو کشور جدید؟
متاسفانه سقط شد شرایط بدی داشتم سیستم پزشکی انگلیس هم که خیلی کند بود خیلی اذیت شدم دیگه واقعا هم اون وسط و تنهایی و بدون شوهرم شرایط بارداری نداشتم اخه
من عاشق خونه دوبلکس هستم ولی ن این دوبلکسا ک اتاقا بالاستمن دوست دارم پذیراییم بالاباشه نشیمن و اتاق ...
اونطوری چطور باید از مهمان پذیرایی کرد یه آشپزخونه بالا میزنن؟
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه