2777
2789
عنوان

فرصت شغلی

96 بازدید | 10 پست

🌸🍃🌸🍃🌸

دعوت به همکاری🤩

🔊🔊🔊 دوستان عزیز لطفا توجه کنید.

✅ از عزیزانی که به یادگیری طب_سنتی و فعالیت در این زمینه (به عنوان مشاور_سلامتی) علاقمند هستند، دعوت به همکاری میکنیم. ☺️

فعالیت شما بعد از طی کردن دوره آموزشی؛ در فضای مجازی خواهد بود و همه میتونن حتی به صورت پاره وقت در کنار کار اصلیشون مشغول به فعالیت بشن.😍

🟢 آموزشها کاملا رایگانه و بصورت مجازی انجام میشه و فقط لازمه به طب سنتی و کار در فضای مجازی علاقمند باشید. 👍

🟣دوستانیکه علاقمند هستن ؛ جهت آشنایی بیشتر و دریافت توضیحات کاملتربهم بگید

🔴مخصوص خانم ها خانه دار ، دانشجویان ، یا خانمهایی که می‌خوان درآمد بیشتر در کنار شغل اولشون داشته باشند😋😋🌸🍃🌸🍃🌸

دعوت به همکاری🤩

🔊🔊🔊 دوستان عزیز لطفا توجه کنید.

اللهم عجل لولیک الفرج

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم عرق یونجه و برگ چنار طبعشون گرمه یا سرد 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

عزیزم عرق یونجه و برگ چنار طبعشون گرمه یا سرد

توایتا گروه سلامت در حوزه ی طب سنتی دارم که روزانه مطالب مفیدزیادی درمورد سلامتی میزارم اگه خواستی میتونم عضوت کنم بیای استفاده کنی و اطلاعاتت بره بالاتر.

اللهم عجل لولیک الفرج

سلام.طبع عرق یونجه گرم و تر طبع برگ چنار سرد وتر هستش.

بخاطر ورزش سنگین غضرف زانوم نرم و ملتهب شد بعد دردش میزد به ران پام منم محکم میبستم بعد چند ماه التهاب رفته ولی ماهیچه من آب شده 🙂یکی گفت این دوتا عرق بگیر قاطی کن هم برا زانو خوبه هم دوباره ماهیچه برمیگرده 

پام زشت شده ناراحتم 😔

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

بخاطر ورزش سنگین غضرف زانوم نرم و ملتهب شد بعد دردش میزد به ران پام منم محکم میبستم بعد چند ماه الته ...

خب حالا من متوجه نشدم شما میخاین دردتون آروم بشه یا ماهیچه ی پاتون برگرده ؟

اللهم عجل لولیک الفرج

خب حالا من متوجه نشدم شما میخاین دردتون آروم بشه یا ماهیچه ی پاتون برگرده ؟

دردم که نود درصد رفته .ناراحت ماهیچه هستم پاهام به به بقیه بدنم نمیخوره

ماهیچه ی یه پاتون اینجورشده یا دوپا؟

هرجا رو محکم بستم یکیش بیشتر بستم بیشتر و یکی رو کمتر بستم یکم هست 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 35 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز