ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آخه اتاقش با بچه دیگم باهم یکیه اگه جداش نمیکردم بچه اولمم میگفت میخوام پیش خودتون بخوابم
اها ولی الان که میخوای شیرشو بگیری بزارش پیشت برای شیرشب عجله نکن وقتی شیرروزش رو کم کم قطع کنی شیرشبش هم دیگه بیدارنمیشه الان وابسته س بیشتر به مکیدن تا گشنگی
السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
اها ولی الان که میخوای شیرشو بگیری بزارش پیشت برای شیرشب عجله نکن وقتی شیرروزش رو کم کم قطع کنی شیرش ...
ازشیرخواستی بگیری از دو سه ماه قبل از۲سالگی شروع کن هرچندروزی یه وعده ش رو کم کن تا به صفربرسه وعده های روزش دیگه فقط شب تو خواب میخوره کم کم شبش هم خودش دیگه بیدار نمیشه من دوتا بچه هام رو اینطوری گرفتم نه خودم اذیت شدم از سینه درد نه بچه گناه داره وابسته س یه دفعه یه چیزی بگیری ازش بچت که الان عادت کرده حتما نصف شب کوچیکتره رو ببرپیش خودت شب خوابش رو روشن کن برای اون یکیت
السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست
بعضی حرفاشون بیخوده بچه ۶ماهه که دندون نداره چرا باید قطع شه حالاباز برادندونش میگفتن یه چیزی من تا حالا بهم نگفته بودن سراون دوتام الانم که سومیم ۶ماهه س بازم نگفتن
سونو و ام ار ای دادم شنبه نوبت دکتر دارم تو سونو ام ار ای زده کیست یک در یک اختمالا خوشخیم. دکتر زنان گفت مجرای شیری گشاد شده و داخلش شیر مونده. حالا تا شنبه برم جراح ببینم چی میگه
سونو و ام ار ای دادم شنبه نوبت دکتر دارم تو سونو ام ار ای زده کیست یک در یک اختمالا خوشخیم. دکتر زنا ...
یادمه زنعموم همچین مشکلی براش پیش اومد. با یه جراحی ساده رفع شد. البته اون سالها درگیر این ترشح بود. میگفت دکتر بارها بهش دارو داده بوده ولی بیفایده. تا درنهایت میره پیش جراح و مشکلش حل میشه.