2777
2789
عنوان

موووو

95 بازدید | 10 پست

موی کوتاه رو ترجیح میدین یا بلند و اینکه واسه مراقبت از مو چی رو پیشنهاد میکنین

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

قطعاااا کوتاه تا فردا صبح کوتاه

من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلند😍من روغن ارگان اصل رو میخرم فقط ازون میزنم همه فک میکنن کراتین میکنم موهامو انقدر که براق و صاف و جوندار میشه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی

موی بلند چیزیه که به راحتی بدست نمیاد و ارزشش خیلی بیشتره و تک و خاصه 

اما هر کسی میتونه موی کوتاه داشته باشه 

من موهامو شامپو نمیزنم و راهش همینه

سپاس‌خدایی‌را‌كه‌مرا‌دوست‌می‌دارد،درحالیكه‌ازمن‌بی‌نياز،است‌.💕

عصاره رزماری من میزنم ب موهام هم برا ریزش خوب بود هم رشدش

روغن نارگیل و بادوم تلخم خوبه من روغن تراپی کردم ول همچنان موخوره داره دیگ باس برم کوتاه کنم

من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بیشتر ببینید
موی بلند چیزیه که به راحتی بدست نمیاد و ارزشش خیلی بیشتره و تک و خاصه اما هر کسی میتونه موی کوتاه دا ...

پس چی میزنی

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

پس چی میزنی

تخم مرغ از شامپو هم بهتر تمیز میکنه و هم مو رو سفت و ضخیم میکنه و رشد مورو زیاد میکنه و اینکه من از وقتی میزنم کلی مو ریزه در آوردم 

سپاس‌خدایی‌را‌كه‌مرا‌دوست‌می‌دارد،درحالیكه‌ازمن‌بی‌نياز،است‌.💕