pollo مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 2180 عنوان موووو 95 بازدید | 10 پست موی کوتاه رو ترجیح میدین یا بلند و اینکه واسه مراقبت از مو چی رو پیشنهاد میکنین چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃 1403/04/30 | 15:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشاق_الحسین_ عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 330 بلنداطلاعی ندارم😂 دُنیا نیاز داشتـ بہ یکـ سَر پَناهـِ اَمن،اینگونہ بود کـہ کُربـ و بَلا آفریده شد♥️
army_parandam عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 39210 قطعاااا کوتاه تا فردا صبح کوتاه من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. بیشتر ببینیدبستن
پفک_نمکی08 عضویت: 1402/08/22 تعداد پست: 6599 بلندجوگیر شدم کوتاه کردم حالا دارم میمیرم بلند بشه وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻♀️
مانلی۰۲ عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 2170 بلند😍من روغن ارگان اصل رو میخرم فقط ازون میزنم همه فک میکنن کراتین میکنم موهامو انقدر که براق و صاف و جوندار میشه روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در آن اتفاق میافتد؛بدون آنکه بدانی
triew عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 3212 موی بلند چیزیه که به راحتی بدست نمیاد و ارزشش خیلی بیشتره و تک و خاصه اما هر کسی میتونه موی کوتاه داشته باشه من موهامو شامپو نمیزنم و راهش همینه سپاسخداییراكهمرادوستمیدارد،درحالیكهازمنبینياز،است.💕
army_parandam عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 39210 عصاره رزماری من میزنم ب موهام هم برا ریزش خوب بود هم رشدشروغن نارگیل و بادوم تلخم خوبه من روغن تراپی کردم ول همچنان موخوره داره دیگ باس برم کوتاه کنم من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم. بیشتر ببینیدبستن
pollo مدیر استارتر عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 2180 موی بلند چیزیه که به راحتی بدست نمیاد و ارزشش خیلی بیشتره و تک و خاصه اما هر کسی میتونه موی کوتاه دا ... پس چی میزنی چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃
triew عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 3212 پس چی میزنی تخم مرغ از شامپو هم بهتر تمیز میکنه و هم مو رو سفت و ضخیم میکنه و رشد مورو زیاد میکنه و اینکه من از وقتی میزنم کلی مو ریزه در آوردم سپاسخداییراكهمرادوستمیدارد،درحالیكهازمنبینياز،است.💕