2777
2789
عنوان

قانون‌ جذب💙💫

80 بازدید | 5 پست

میشه لطفا تجربه هاتون‌ رو بگین؟؟

یجوری بهم ثابت کنید که واقعیت داره و چیزی که فکر میکردین اتفاق نمیفته اتفاق افتاد

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قانون جذب وجود نداره و علم تاییدش نکرده.........قانون یعنی قانونای نیوتن که همیشیگیه.......قانون یعنی اگه سیب پرت کنی حتما میفته زمین چون جاذبه هست.....قانون جذب قانون نیست.

درطول زندگی آدما به خیلی چیزا میرسن، حالا اگر به چندتاش فکر کرده باشن، این صحیح نیست که بگیم بخاطر فکرشون اون چیز جذبشون شده !

خب به خیلی‌هاشونم اصلا فکر نکرده بودن😁

جهان و کائنات و هزارتا از این چیزا خودشون ساخته دست پروردگار هستن، از اون بخواه، ان شاءالله صلاحت در خواسته هات باشه❤

اگرم نبود چیز بهتری بهت بده🙏🏻

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عزیزم قانون جذب وجود نداره و علم تاییدش نکرده.........قانون یعنی قانونای نیوتن که همیشیگیه.......قان ...

نه عزیزم کلی قانون وجود داره که قابل درک و لمس نیستن ولی خب قانونی هستن که حاکم هستن به زندگی

و قانون جذب از نظر علمی هیچوقت سنجیده نمیشه 

قانون جذب میگه وقتی طوری رفتار کنی انگار اون چیزی رو که میخوای داری کمتر بری سراغش اون خودش میاد سراغت

ولی بعضیا فکر میکنن با استفاده از ایم قضیه از دعا کردن رها میشن درحالی که همممه چی دست خداست

یه نفر اون دفعه تاپیک زده بود گفته بود میخوام از کائنات درخواست کنم دیگه نمیخوام دعا کنم😐😐😐😐😐😐

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇 sara