2777
2789
عنوان

شناخت نامزد 😢

278 بازدید | 26 پست

بنطرتون کار همسرم زشت بوده؟ 

یه خانمی زنگ زد بهش از مشتری ها بود داشت بهش لیست قیمت میداد که ته حرفاش به همسرم گفت کد آهنگ پیشوازتون چیه میشه بگید 

همسرم همون لحظه یه خنده گشاد اومد رو لبش بعد به خانمه گفت نمیدونم تو گوگل سرچ کنید یادم نیست و بعد خداحافظی کردن 

از اینکه اون لبخند رو زد بعدشم با خنده تو جمع فامیل تعریف کرد حس بدی دارم 

احساس میکنم از ایناست که در برابر تعریف خانما شل می‌کنه ... یا مثلاً حس تاییدی که اون خانم بهش داده رضایت بخش بوده براش 

عقدیم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

جالب تر اینه که به همسرم میگم خب حس خوبی گرفتی خندیدی دیگه اول می‌گفت چون پیش خودم گفتم حتما پیشواز قشنگه که اینو میگه 

بعد یکم توضیحاتی که من بهش دادم جوابشو عوض کرد گفت نه به اینک خانمه  چطوری روش شده بپرسه میخندیدم😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا همینن شل مغزن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

نه اگه شل میشد میگف کدشو براتون میفرستم

همینکه پیگیر نشده ک اثبات باحالی ب خانومه کنه و کد براش بفرسته ینی ادم درستیه

اونجام جوگیر شده تعریف کرده چیز تعریفی نداشته از این لحاظ

اهنگ پیشواز بنظرم یه چیز شیک نیس عادیه

بابا منم هرکی بگه فلان داراییت قشنگه ذوق میکنم!

پس چرا من وقتی یه آقا ازم تعریف می‌کنه بهم برمیخوره؟ 

چون حس بدی میگیرم فقط تشکر خشک و خالی میکنم

مردا عاشق تاییدن

خیلی راجع ب این موصوع جلوش حرف نزن پیگیر نشو

ولی سعی کن خودت ازش تعریف کنی ن بیش اندازه ک غیر طبیعی بنظر بیاد 

ولی رو ویزگی های مثبتش فوکوس کن و تعریف کن

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
جالب تر اینه که به همسرم میگم خب حس خوبی گرفتی خندیدی دیگه اول می‌گفت چون پیش خودم گفتم حتما پیشواز ...

اشکالی نداره به حرفش اعتماد کن با اینکار فقط خودتو اذیت میکنی و باعث میشه صداقت از بین بره و پنهون کاری و شکاکی به وجود بیاد.

ما دخترا زیادی حساسیم و ریز بین

🎀

مرداد مثل بچه میموند عاشق این هستن که ازشون تعریف بشه رفتار همسرت هم عادی بود سعی کن خودت آنقدر ازش ...

من همیشه ازش تعریف میکنم ولی درمورد پیشواز گذاشتنش زدم تو ذوقش گفتم این چیه و اینا برای اولین بار زدم تو ذوقش و دیدم با تعریف یکی دیگه خوشحال شد خیلی حس بدی گرفتم 

میگم نکنه از ایناست که راحت جایگزین میکنه

به نظر من مشکلی نداشت

منم یکی از کوچکترین چیزم تعریف کنه ذوق مرگ میشم نیشم باز میشه

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️