2777
2789

بیست سالمه 

این تابستون یه سری کار داشتم توی آموزش و پرورش 

تو تایم امتحاناتم که چند وقت پیش بود هرروز خانوادم اشکمو درآوردن چون میخاستن برن خونه روستا 

بعدش که امتحانا تموم سد گفتم بریم ولی منو برگردنید بعد تعطیلات به کارام برسم 

امروز نشسته بودم دیدم از حیاط صدا میاد بابام میگفت آره دانش آموزاش مونده سرش مدرسه هاش موندن سرش 

بعدم من رفتم گفتم خب چکار به اینچیزا دارید مگه من چیزی دارم میگم 

بعدم جنگ افتاد به من میگن تو پررو و زبون درازی میگن نمیزاریم درس بخونی و کار کنی و ... 

اتفاقا من خیلی شخصیت ارومی دارم ولی خب وقتی کاری نداشتم چرا الکی پشت من تو حیاط صحبت میکنن 

الانم که داره میزارم تنها برم کوهو کمر چون بهم کلی حرفای بد زدن 🙂 

تازه بعدشم به من میگن حلال نمیکنیم چه زندگی بشه زندگیت اشک خانوادتو درمیاری 🙂 

میدونم تنها راه نجاتم درسه ولی نقطه ضعف کردن من تو خونه نشستم میبینم پشت من حرف میزنن مدرسه هاش مونده انگار و ... 🙂

همه خانواده ها همینن لااقل اکثرشون همینطوری سمی و اعصاب خوردن کنن 

درس بخون یا یه ازدواج کن از دستشون رها شو 

ازدواج خوب البته 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه خانواده ها همینن لااقل اکثرشون همینطوری سمی و اعصاب خوردن کنن درس بخون یا یه ازدواج کن از دستشون ...

اخه هرروزم گریس 

من از مهر میرم سرکار ولی منو برداشتن اوردن روستا نمیزارن برگردم شهر کارامو کنم پشتم تو حیاط حرف میزنن جواب که میدم میگن پررویی 🙂 

مادر من یه ادم تو سرخوره که تو روش ناسزام بگن هیچی نمیگه برای همین این خانواده انتظار دارن منم لال بشم دربرابر همه ویز 

حتی خود مامانم بهم عذاب وجدان میده

اخه هرروزم گریس من از مهر میرم سرکار ولی منو برداشتن اوردن روستا نمیزارن برگردم شهر کارامو کنم پشتم ...

اره منم مثل تو با این تفاوت که من ۲۲ سالمه 

برو سرکار اصلا بهشون توجه نکن الان تحمل کن تا از اون روستا برگردی دعوا نکن 

منم مجبوری میبرن ۲۰ روز اون خراب شده 

فکر میکنم نصف راه با درس و شغل رفتم نصف دیگه اش شوهر کنم برم واقعا راحت بشم 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اره منم مثل تو با این تفاوت که من ۲۲ سالمه برو سرکار اصلا بهشون توجه نکن الان تحمل کن تا از اون روست ...

با غضب نگاهم میکنن میگن فشارمون رفت بالا و تو زندگیمونو بهم ریختی و ... 

آخه مگه من چیکار کردم 

برگردم شهر میرم اموزش پرورش ببینم نمیشه منو بفرستن روستاهای محروم بمونم اونجا 

با غضب نگاهم میکنن میگن فشارمون رفت بالا و تو زندگیمونو بهم ریختی و ... آخه مگه من چیکار کردم برگردم ...

الکی میگن میخوان عذاب وجدان بدن بیخیال باش بحث نکن هم اعصاب خودت بهم میریزه هم میخوان حرف بهت بگن

الکی میگن میخوان عذاب وجدان بدن بیخیال باش بحث نکن هم اعصاب خودت بهم میریزه هم میخوان حرف بهت بگن

خسته ام فقط همین 😔 

میبینن واسه درس خیلی تلاش کردم هرچی میشه میگن نمیزاریم درس بخونی حتی بهم میگفتن تو عمرا مصاحبه قبول نمیشی 

هیچ وقت یه افرین به من نگفتن 

سنگ میندازن منو برداشتماوردن دهات که نتونم به کارام برسم 🙂 

من هیچوقت نمیبخشمون چه شبابی که زیرپتو با نور جوشی درس خوندم چون پامیشدن میدیدن چراغ روشنه غضبناک نگاهم میکردن 😔