2777
2789
عنوان

مرد بی جنبه

176 بازدید | 7 پست

بنطرتون کار همسرم زشت بوده؟ 

یه خانمی زنگ زد بهش از مشتری ها بود داشت بهش لیست قیمت میداد که ته حرفاش به همسرم گفت کد آهنگ پیشوازتون چیه میشه بگید 

همسرم همون لحظه یه خنده گشاد اومد رو لبش بعد به خانمه گفت نمیدونم تو گوگل سرچ کنید یادم نیست و بعد خداحافظی کردن 

از اینکه اون لبخند رو زد بعدشم با خنده تو جمع فامیل تعریف کرد حس بدی دارم 

احساس میکنم از ایناست که در برابر تعریف خانما شل می‌کنه ... یا مثلاً حس تاییدی که اون خانم بهش داده رضایت بخش بوده براش 

عقدیم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

هوم مث شوهر منه

یه خانم بهش گفته بود مگه آقایون هم جوراب سفید  میپوشن. اون روز اومد همه جوراب سفید هاشو انداخت سطل😑

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالب تر اینه که به همسرم میگم خب حس خوبی گرفتی خندیدی دیگه اول می‌گفت چون پیش خودم گفتم حتما پیشواز قشنگه که اینو میگه 

بعد یکم توضیحاتی که من بهش دادم جوابشو عوض کرد گفت نه به اینک خانمه  چطوری روش شده بپرسه میخندیدم😐

هوم مث شوهر منهیه خانم بهش گفته بود مگه آقایون هم جوراب سفید میپوشن. اون روز اومد همه جوراب سفید ها ...

چقدر حس بدی داشت

چقدر حس بدی داشت

خیلی خیلی

و یه خانم هم بهش گفته بود تو چمیدونم آدم حمایتگر هستی و فلان... دیگه شوهرم ولش نمیکرد

رفته بود باهاش دوست شده بود و عین دیوونه ها قربون صدقه اش میرفت همه اش

خاک تو سرش

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

چرا خانوما اینقدر بی حیا شدن و به خودشون اجازه میدن هر چیزی بگن به نامحرم؟ما حتی حق نداریم با فروشنده کلمه ای اضافه حرف بزنیم بعدش اینا به خودشون اجازه میدن راجع جوراب و اخلاق و آهنگ پیشواز طرف نظر بدن!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲