2821
2789
عنوان

شقاق مقعد

146 بازدید | 11 پست

سلام بعد زایمان طبیعی یبوست شدید و شقاق گرفتم الان هشت ماهه خوب نمیشم. دکترم رفتم. کسی بوده خوب شده باشه؟

گفتم بعد زایمان راحت میشم دچار این درد بی درمون شدم،😭

زایما طبیعی بود؟

بریدگی داشتید؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبوست داشتم چون همش مضطرب بودم بدترم میشد دکتر هرچی رفتم فایده نداشت داروگیاهی فایده نداشت سبک زندگیمو تغییر دادم خوب شدم 

تحرک بیشتر پیاده روی ورزش منظم خوردن غذاهایی ک زیادپز نیستن ینی خورشامو میندازم تو زودپز دیگه نمیذارم س چهارساعت رو گاز بمونه آب بیشتر میخورم سعی میکنم شادتر باشم و خیلی چیزای دیگه

قلبتون پر از شادی نگاهتون پر از آرامش زندگیتون پر از برکت و خوشی
بله بخیه خوردم

شاید بخیه خوب‌زده‌نشده

برای یکی از دوستان‌حین بخیه ی‌چیزی‌حتی‌جا گذاشتن‌ 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

نمی دونم خدا عالمه

خب بریر دکتر معاینه‌کنه

یک ماه پیش رفتم دو هفته خوب بودم یکم که سفت شد دوباره برگشت. ناامیدم

عزیزم شما باید فیبر مصرف کنی به حدی که نه یبوست بشی نه اسهال باور کن هیچ پماد و شیافی شقاقو خوب نمیکنه فقط باید چند ماه مدفوعت نرمال باشه فقط همین درمانش میکنه، از داروخونه پودر موسیلیوم بگیر مصرف کن یا اینکه از عطاری تخم کتان خوراکی بگیر بعد از ناهار یه قاشق مربا خوری سر صاف بریز تو هنت کامل بجو و قورت بده و سعی کن روزانه ۶ تا ۸ لیوانم آب بخوری خیلی مهمه که نه یبوست بشی نه اسهال