2777
2789
عنوان

بچه بودم فکر میکردم حامله ام

293 بازدید | 9 پست

خیلی سنم کم بودا😂😂😂کلاس چهارم پنجم اینا بودم فکر میکردم حامله ام بعد شنیده بودم اگه زن حامله از بلندی بپره بچش سقط میشه😂

همیشه از یه بلندی تقریبا یه متری میپریدم تا بچه خیالیم سقط بشه😂😂😂😂

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣

من ی بار ب مامانم گفتم مامان مثلا فلانی میگ میخام بزارم خامله شم یعنی چی منم الان میگم میخام حامله شم پس چرا نمیشم

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
🤣🤣🤣من ی بار ب مامانم گفتم مامان مثلا فلانی میگ میخام بزارم خامله شم یعنی چی منم الان میگم میخام ح ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

بچه که بودم یه مرد غریبه میخواست بهم تعرض کنه اما پشیمون شد ورفت ومن تا ۱۵ ۱۶ سالگی بااسترس ووحشت گذروندم که نکنه بچه داربشم وابروم بره حالا اون خیر ندیده هیچ کاریمم نکرده بودا ولی استرس اون همه سال رو به من بدهکاره

لایک نکنید .توروخدا 
بچه که بودم یه مرد غریبه میخواست بهم تعرض کنه اما پشیمون شد ورفت ومن تا ۱۵ ۱۶ سالگی بااسترس ووحشت گذ ...

💔

من یه بار ۱۱ سالگی از تیغ ریش تراش بابام یواشکی استفاده کردمتا چند وقت می ترسیدم ایدز گرفته باشم😂😂

😂😂😂