2777
2789

سلام ....علائم بالارفتن انزیم های کبدی چیه هفته ۲۶هستم دست وپام خیلی کم میخاره ازنت فهمیدم علایم بالارفتن آنزیم کبدیه کسی اگر اطلاعاتی داره ممنون میشم بامن به اشتراک بزاره ...ازمایش چکاپ دادم عددش خیلی پایین بوده امکان داره رفته باشه بالا ...اگررفته باشه چی کارمیکنن ؟؟؟

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
من هفته ۱۸ گرفتم خارش شدید بدن کهیر میزدمدکترم نبود یه هفته ای گذشت ازمایشم دادم خوب شدم ولی خداروشک ...

من فقط روی پام به کم میخاریدچندروزپیش حالا نگران شدم نکنه آنزیم های کبدیم بالارفته باشه ...

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط مراقب باش مسمومیت بارداری نگیری چیزای حساییت زا و مواد افزودنی دار نخوزرژیم کم نمکو حتما تحت نظر ...

اصلاا هیچ اطلاعاتی درموردش ندارم منتظرم برم ازمایش بدم ببرم پیش دگترم ولی تابخاد انجام شه اینهامن سکته میکنم واسه بچه خطرداره اگربالاباشه ؟ماه سوم آزمایش دادم ازرنج نرمال ازمایشگاه خیلی خیلی پایین تربود

اصلاا هیچ اطلاعاتی درموردش ندارم منتظرم برم ازمایش بدم ببرم پیش دگترم ولی تابخاد انجام شه اینهامن سک ...

مسمومیت بارداری خطرناکه هم برا مادر و هم جنین من خودم ریسک مسمومیت بارداریم بالاس نمکم کم کردم اسپرینم دکترم داده میخورم من مقاومت شریان رحمیم بالاس. در کل رعایت کن چک کن انشالله به سلامتی زایمان کنی

مسمومیت بارداری خطرناکه هم برا مادر و هم جنین من خودم ریسک مسمومیت بارداریم بالاس نمکم کم کردم اسپری ...

توکل برخدا امروزچکاپ کامل دادم جوابش ۵روزدیکه میادببرم دکتر ببینم چی میگه