2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم برای بچه دوم تخمک اهدایی میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6444 بازدید | 136 پست

خودت بچهدوس داری بیار من نظری ندارم

اما اگر بخاطر پسرت میاری سال دیگه که بره مدرسه اصلا با اون خواهر یا برادر باز نمیکنه اصلا

اونو کوچیک میبینه برای بازی 

به این امید بچه دار شدن اشتباهه

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

چی بگم خواهر من بار اول که دکتر گفت نذاشتم جملشو کامل کنه گفتم اصلا ب هیچ وجه .... ولی آدم تو شرایط ...

وووییی مبارکه

انقدر گوش به چرت چ پرتای اینجا نده

اون بچه مال توعه تویی که داری با گوشت و پوست و استخونت بزرگش میکنی 

این خزبئلات عهد بوقی های اینجا رو بریز دور

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وووییی مبارکهانقدر گوش به چرت چ پرتای اینجا ندهاون بچه مال توعه تویی که داری با گوشت و پوست و استخون ...

ممنون عزیزم دروغ چرا منم بهش حس دارم تو دلم تموم میخوره ذوق میکنم مخصوصا که دختره و آرزو داشتم دختر داشته باشم

ممنون عزیزم دروغ چرا منم بهش حس دارم تو دلم تموم میخوره ذوق میکنم مخصوصا که دختره و آرزو داشتم دختر ...

عزیزم اون داره از شیره جون تو ، جون میگیره

حالا دنیا بیاد میبینی چقدر شبیه خودت میشه

روزایی که فقط کنار تو و بغل تو اروم میشه میفهمی اون تو این دنیا فقط مال توعه

عزیزم اون داره از شیره جون تو ، جون میگیرهحالا دنیا بیاد میبینی چقدر شبیه خودت میشهروزایی که فقط کنا ...

عزیزم ممنون حرفات خیلی قشنگه مطمینم همینطوره که شما میگی 

اصلا چنین چیزی نیست وقتی اطلاع ندارید اطلاعات غلط ندید لطفا درمان ناباروری مربوط به دکتر نازایی هست ...

اگه‌تخمک یادجنین اهدایی باشه تمام‌مراخل ثبت می شه.خود بیمارستان هم بهمون‌گفت

بله مطب معرفی کرد و دیدمشون

خواهر به رابط هست تو خود مطب کار می کنه خانم دکتر شمارش بهم داد ..هرچه بهش میگم اهدا کننده رو نشونم بده قبول نمیکنه میگه خانم دکتر راضی نمیشه..فقط عکس ومشخصاتش برام فرستاد به نظرت اعتماد کنم می‌خوام دیگه پول واریز کنم..چکار کنم 

مشاوره ناباروری هستم

پذیرش اهدا کننده تخمک و رحم جایگزین

از سن ۱۸ الی ۳۸ سال

و پذیرش گیرنده گان محترم برای دریافت تخمک اهدایی و رحم جایگزین و جنین اهدایی

در سراسر ایران فعالیت داریم با پاسخگویی و مشاوره رایگان برای شما عزیزان 

اگر دنبال تخمک اهدایی یا رحم جایگزین و یا اهدا کننده هستی با من تماس بگیر

09120335061

09120335061

خواهر به رابط هست تو خود مطب کار می کنه خانم دکتر شمارش بهم داد ..هرچه بهش میگم اهدا کننده رو نشونم ...

نمیدونم والله بسته ب خودتون نظر خودتون و همسرتون داره

خواهران هم شرایط مثل شما دارم یه دختر دارم دوست دارم دوباره باردار بشم ولی دکتر گفته فقط با تخمک اهد ...

سلام عزیز منم یه پسردارم تو فکر تخمک اهداییم

شما ازکجا میخاید تخمک بگیرین و کجا میخایدانجام بدین؟

تخمک اهدایی یعنی چه از ژن شما نیست و ارث و میراث شما رو نمی گیره ها...بعد تبعیض بوجود میاد.

ارث و میراث یعنی چه جور ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏