2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم برای بچه دوم تخمک اهدایی میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6456 بازدید | 136 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نیست واقعا تاثیر نداره؟ بهرحال ژن اون خانم تو تخمک

به هیچ وجه 

بچه الگو برداری میکنه از اطراف ،وگرنه نطفه چه میدونه روان و رفتار و اخلاق چیه ....

من ماهی دوبار میرفتم یه مرکز شبه خانواده،بچههای بدسرپرست یا بی سرپرست اونجا بودن 

بچههایی ک با مشکلات شدید روحی و روانی میومدن اونجا ،نه رفتار درست رو بلد بودن

نه از نظر روحی اروم بودن 

بعد یمدت حالا با کمک کاردرمانی و یسری راه و روشا بخدا هزار برابر نرمالتر از بجههایی میشن ک تو خانواده در کنار پدر و مادر زندگی میکنن 

ما گاهی رفتار درست رو بلد نیسیم و میگیم حتما اونا خاتوادههاشون مشکل دلرن 

مطمینی

اره من از بیمارستان یاس پرسیدم...صیغه نامه که برای اون زن و شوهر شما می خوان می زارن دز پرونده...بعد در ثبت احوال به صورت محرمانه قید می شه ....اما در شناسنامه اسم شما رو می زنن ...حتما از عواقب حقوقی مطمین شو 

به هیچ وجه بچه الگو برداری میکنه از اطراف ،وگرنه نطفه چه میدونه روان و رفتار و اخلاق چیه ....من ماهی ...

اینا هم درسته محیط خیلی تاثیر گزار ولی ببخشید من ادم معتقدیم مثلا خانمی که روابط نامشروع داشته باشه رو بنظرم قطعا تاثیر داره رو تخمکش.... 

به هیچ وجه بچه الگو برداری میکنه از اطراف ،وگرنه نطفه چه میدونه روان و رفتار و اخلاق چیه ....من ماهی ...

عجببببببببببب

پس به هیچ وجه

جدی میفرمایید؟

خودم از قصد در برخی از تاپیکها اطلاعات اشتباه دادم که شناخته نشم☝️با تشکر