2777
2789
عنوان

آزاد شدم ننه

111 بازدید | 8 پست

سلاممم 

بعد چند وقت تعلیقی اومدم خواننده خاموش بودم این مدت.

ده روز محرم خیلی خوبی بود و دلم بسی تنگه و محزونم.روز عاشورا مراسم و نذری داشتیم خدا خواست کمک کرد انجام شد به یاد همتون بودم.حاجت روا باشید.

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

احتمالا تو هم سر رای دادنا تعلیق شده بودی؟

چون من اونوقت تعلیق شدم مثل تو دیشب ازاد شدم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تعلیق سیاهم اصلا ازاد نمیشم اونم فقط بخاطر همصتر

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

احتمالا تو هم سر رای دادنا تعلیق شده بودی؟چون من اونوقت تعلیق شدم مثل تو دیشب ازاد شدم

اره عزیزم بخاطر کامنت  

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

من در حدی تعلی بودم ممنوع کامنت بودم  

من در حدی تعلی بودم ممنوع کامنت بودم

منم نه میتونم کامنت بزارم نه میتونم پیام بدم به دوستام حتی لایک هم نمیتونم

بعدش مجبورشدم به این کاربریم برگردم🤐

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

رنگ سباهم داره؟دائمیه؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

رنگ سباهم داره؟دائمیه؟

بله اینجاپرسیدم گفتن دیگه هیچوقت ازادنمیشه