2777
2789
عنوان

شوهراحمق من

287 بازدید | 20 پست

چرا حالیش نمیشه...شایدم حالیشه و از قصد اینطور میکنه‌‌...

عموم زنگ زد برام چند بار جواب ندادم میخواستم بعدا بگم خواب بودم میدونستم یا میخواد ماشین بگیره ازم یا میخواد بچش رو بیاره من نگه دارم.‌‌..حالا من جواب ندادم زنگ میزنه به شوهر گاوم اون جواب میده میگ ماشین میخوام میگ باشه بیا بریم خونمون بهت بدم میاد تو حیاط من میام جلو در یهو با صدای بلند ک اون عمو هم حتما شنید میگ عمو فلان تو حیاط...من تنم لباس نبود برم بیرون‌...ماشینمم بدون هماهنگی من داد الان جلو عموم هم بد شد ک جواب ندادم هم بد شد ک نرفتم بیرون....

میدونه حساسم ب اینکه در جریان کارا نباشم.‌‌‌احمق بهم میگ ماشین ربطی ب تو نداره...‌چون خودش خریده و ب نام خودشه اینطور گفته‌‌‌‌..‌انقدر دلم میخواد عموم ببره برینه ب ماشین براش بیاره....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

آخه گاو خر شاید اون ب من زنگ میزد من الکی میگفتم خونه نیستم یا میگفتم ماشین خرابه خونه نیس....تو چرا ب من نمیگی...

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو بهش گفتی عموت بهت زنگ زده ؟

ن اصلا نمیدونستم امروز اینجا تشریف داره گفتم راه دوره عموم هم زنگ بزنه این نمیدونه من خوابم یا مهمونی ام یا باشگاه

خب اینارو به خودش بگو

انقدر توپیدم بهش مثل گاو رفت بیرون‌....مشکل اولم اینه کسی رو میخواد بیاره تووخونه جرا ب من نمیگه شاید من همینجور لخت میرفتم بیرون درسته عمومی ولی جلوش اینجور نمیگردم

مال و اموال و همه چیز برای شماس و رئیس خونه شمایی

خونه رو زده ب نامم ولی ماشین رو نه‌‌‌‌‌‌.‌‌‌الان وقتی خودش رو صاحب ماشین میدونه پس منم بگم من صاحب خونم بدمش به هر کس ک دوس دارم

حق باشماست خدایی شوهرت دل شیر داشته ماشینا بش داده با این اخلاقت🥹😂😂😂

هووووو نمیدونی چ حرفایی و بهش نزدم....داشتم میترکیدم خدا شاهده...‌‌من از خراب شدن خودم جلو عموم حرصم گرفته وگرنه ماشین مهم نیس هم زنگید جواب ندادم هم بیرون نرفتم وقتی اومد....برعکس ادعام میشه این عموم رو خیلی دوس دارم🤐

حالا چه اشکالی داره اگه خودت امروز نیاز نداشتی و عموت آدم خوبیه؟ما یکسال ماشین نداشتیم جاریم بهمون م ...

اصلا مشکل ماشینم نیس من ی ماشین دیگ دارم ک بابام برام خرید میتونم برم اون رو بگیرم فقط مشکلم هماهنگ نبودن شوهرم با خودمه....ببین ممکن بود من جواب عموم رو بدم و هر جوابی پشت تلفن بهش میدادم مثلا میگفتم من باشگاهم ۵ دقیقه بعد شوهرم باهاش میومد خونه و من خونه بودم....یا من همینجور لخت میرفتم بیرون....خب تو ی خبر بده ک عموت داره میاد ماشین ببره...یا ماشینت رو امروز میخوای؟بدم ب عموت عیبی داره؟؟؟

ماشینم رد تازه خرید نذاشت هنوز بکسی نشون بدم گفت برسم بهش درستش کنم بعد حتی گفتم ببرم مامانم ببینه گفت نه اول روکش رو عوض کنم بعد آلام عموم با مادرم و مادرشوهرم همسایه برد همه میبینن هزار نظر میدن درموردش