2789

دوربین ۱۵ ولی ریجستر نمیشه

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و این ک کلاس ربطی ب ایفون دست گرفتن نداره باکلاش بودن به شخصیت ادمه😁

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

اگه یه گوشی دیگه هم داری ۱۵ بگیر حتما

ولی اگه بجز گوشی که میخوای بخری چیز دیگه ای نداری ۱۳ بگیر

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡
کارت چی هست عزیزم؟ من 15 پرومکس دارم دوربینش خیلی خوبه، اگر با دوتا گوشی داشتن مشکلی نداره 15 پرومکس ...

من ارایشگرم و عکسای پیجم همه تاره اصلا مشتری نمیتونم جذب کنم با اینکه همه از کارم زاضی هستن خسته شدم

[QUOTE=346888516]کارت چی هست عزیزم؟  من 15 پرومکس دارم دوربینش خیلی خوبه، اگر با دوتا گوشی داشتن مشکلی نداره 15 ...[/QUOTEبعد اینکه آنتن ندارید اصلا؟اینترنت پس چجوری وصل میشید ...اینا اصلا ریجسترش نمیاد؟؟بعضیا میگن تو فرودگاه ریجستر میشه چیه؟

یعنی تا اخرش دوتا گوشی باید همراهمون باشع همیشه؟؟؟

۱۵ که ریجستر نمیشه

اگرم بشه دائمی نیست

پس برای تماس و وصل شدن به اینترنت باید یه گوشی دیگه داشته باشی

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید. همچنان کوتوله_جذاب‌م فقط اکانت قبلیه تعلیق شد 🫡
کارت چی هست عزیزم؟ من 15 پرومکس دارم دوربینش خیلی خوبه، اگر با دوتا گوشی داشتن مشکلی نداره 15 پرومکس ...

چند خریدید شما؟نقد بخرم یا قسطی .؟..یه سوال ...گوشیه۷۶۵۰۰هست..قسطی میگه با سود سه درصد چقدر میشه؟

اینکه میگن کارتون ریجسترشم میدیم یعنی چی؟؟

چرته

اگرم آنتنش بیاد زود میپره دوباره

و دائمی نیست