2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجوری تهیش کنیم؟

معرفیت می‌کنه به پشتیبانی، اونجا شماره کارت بهت میده 

من همه دوره‌اش تهیه کردم این دوره هم الان چون تو حالت پیش فروشه تخفیف خورده وگرنه وقتی بیاد بیرون قیمتش ۸تومنه

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..
ممنون واقعا تاثیر داره ؟

بقیه دوره هاش که حقیقتا واسه من داشته مگر اینکه خودم کارایی که گفته رو انجام ندادم نتیجه نمیکرفتم، خصوصا دوره فراوانی مطلقش بی نهایت ازش نتیجه گرفتم بینهایت این دوره معجزه خداست

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..

سلام گل زهرا جان شبتون بخیر ببخشید یه سوال راجع به پسرتون داشتم که توی یه تاپیکی گفتین علائم بلوغ زودرس داشتن؟ چکار کردین برای پسرتون؟ دکتر غدد چی گفتن و آیا آمپولو زدین یا نزدین؟ الان پسر گلتون در چه وضعیتیه؟ چند سالشه و قدش چقدره؟ کلا علائم بلوغش چی بود. من خیلی برای پسرم نگرانم لطفا راهنماییم کنید.

سلام گل زهرا جان شبتون بخیر ببخشید یه سوال راجع به پسرتون داشتم که توی یه تاپیکی گفتین علائم بلوغ زو ...

سلام عزیزم از ده سالگی رشد موهای زائد داشت وتا ۱۲ سالگی که بلوغ کامل شد 

البته دخترم هم از ده سالگی علائم داشت و۱۱ سالگی بلوغ کامل شد 

دوتاشون روهم دکتر گفت که باید آمپول بزنن وبعد بلوغ دیگه رشد نمیکنن ولی من نزدم 

الان پسرم ۱۵ سالشه وقد بلند هست ودخترم هم به نسبت قد من  وپدرش قدش خوبه از من بلند تر شده 

واینکه این اشتباه که بعداز بلوغ رشد نمیکنن دخترم بعد بلوغ ۱۰ سانت رشد کرد وپسرم هم حدود ۲۰ سانت والحمدلله که آمپول نزدم وبه حرف دکترها گوش نکردم اینها همه شده برا کسب درامد درسته سن بلوغ زودترشده خیلی هم شایع هست اما بچه ها رشدشون رو به اندازه کافی میکنن مگه یه موارد استثنایی 

سلام گل زهرا جان شبتون بخیر ببخشید یه سوال راجع به پسرتون داشتم که توی یه تاپیکی گفتین علائم بلوغ زو ...

البته یه مواردی استثنا هست که خیلی زود شروع بشه علایم که این رو باید ببری دکتر وبا ازمایش وسونو وعکس مچ دست مشخص میشه 

عزیزم کانال یوتیوب (یک پله بالاتر ) روسرچ کن و ویدیوهای رو در این حوزه ببین

چون خیلی گسترده هست

دوستت دارمی برای پدرم که همیشه تلاش کرد بدترین نباشد، و دوستت دارمی برای مادرم که همیشه تلاش کرد بدترین روی پدرم را نبینم.

پوشش قشنگ 

رسیدن به خواسته هامون 

وقت گذاشتن واسه خودمون

وقف نکردن خودمون 

گاهی خودمون به خودمون هدیه بدیم

خودمون رو کافه،سینما دعوت کنیم 

گاهی تنهایی رو واسه خودمون ایجاد کنیم 

گاهی گوش کردن به حرف دلمون