2789
چقدره هزینه ش؟

کرج ۱۶ - تهران ۱۸ ولی تهران بیمه رو قبول نمیکرد باید ۱۸ پرداخت میکردیم ولی من میرم کرج که ۱۶ تومنه بتونم از بیمه تکمیلی استفاده کنم ۶ تومن بشه یا کمتر چون برای من درمانیه زیبایی نیست بخاطر شماره چشمم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کرج ۱۶ - تهران ۱۸ ولی تهران بیمه رو قبول نمیکرد باید ۱۸ پرداخت میکردیم ولی من میرم کرج که ۱۶ تومنه ب ...

جسارتا شماره چشمتون چنده؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

همسرمن ۲ساعت توی کلینیک موندوبعداومدخونه 

بیشترآب آناناس وآلوئه ورامیخورد 

غذاهم همه چی میخورد

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

جلوی نور مستقیم نشین اتاق رو تاریک کن عینک  دودی رو حتما بزن فشار به چشم ت نیاد 

قطره هات رو سر وقت بریز

گوشی رو هم تا یک هفته ده روز اول که چشمت بخیه داره خاموش کن

حداقل برای هزینه و وقتی که گذاشتی لطفا

گوشی خیلی فشار به چشم میاره،، سرت رو زیاد پایین ننداز

کلا فشار به چشمت نیاد که آب ریزش داشته باشه و لنز پانسمان در بیاد

من یکیش ۴.۵ یکیش ۵ ولی از سه به بالا درمانیه

من میخوام فمتو اسمایل انجام بدم ولی نمیدونم بیمه قبول میکنه یا نه 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

من کلینیک خود دکتر رفتم ،بعد از یک ربع مرخصیبهتره آناناس زیاد بخوری و کلا میوه ،چون چشمت بخیه میخوره ...

ممنوووونم از وقتی که گذاشتید پاسخ دادین..مگه لنز میزارن؟ ب من گفتن لنزی کار نمیزارن

ممنوووونم از وقتی که گذاشتید پاسخ دادین..مگه لنز میزارن؟ ب من گفتن لنزی کار نمیزارن

عزیزمی🌹عمل من prk بود همون لیزیک

آره دیگه یک لایه قرنیه رو تراش میدن و بعد بخیه میزنن و روش لنز پانسمان میزارن تا یک هفته ده روز تقریبا

داروها رو که می ریزی زیر اون لنز جمع میشن و باعث بهبود و ترمیم چشم و دید بهتر ان شاالله 

نه ترس داره نه وقت زیادی میگیره ،کلا سه تا شش دقیقه طول می کشه خود عمل ،یک ربع قبلش قطره بی حسی داره ،یک ربع بعد از عمل  ترخیص

ان شاالله که به سلامتی

خدا رو شکر که هم پول عمل رو داری، هم کاندید عمل بودی

خیلی ها قرنیه شون نازک شده بود به علت استفاده ی طولانی از عینک ،پول داشتن ولی دکتر عمل نمیکرد

صبح و ظهر شب شکر کن که سلامتی و بینایی بزرگترین نعمته🌹