الان شاید یکی بگه طلاق بگیر بعدا بدتر میشه و فلان درسته حرفاشون ولی منی ک درکت میکنم میفهمم چون من هنوز نامزدم ولی چیزای تحمل میکنم ک تو میکنی ببین سخته تحمل اینکه شوهرت خیانت کنه ولی خیانت کردن هم نوعی مریضی به حساب میاد ک نیاز به دارو داره باید ریششو پیدا کنی چیه کجای زندگیش کمبود حس میکنه نمیگم تو مشکل داری یا کم میزاریا ...
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
تو نتونستی کاری کنی درسته تو اصلا قهر کنی فلان کنی این بگه درست شدم ادمی ک بخواد انجام بده دیگ یاد میگیره کجا لو رفت طور دیگ انجام میده تو الان موقعیتت سخته بارداری شاید زندگیتو دوست نداری ولی بچت چی ؟؟
الان شاید یکی بگه طلاق بگیر بعدا بدتر میشه و فلان درسته حرفاشون ولی منی ک درکت میکنم میفهمم چون من ه ...
ببین مشکلش فقط وفقط اینه نتونسته اون دخترو فراموش کنه ،ماتو روستاییم وبافرهنگ خودمون،پیش پدرمادرش زندگی میکنم اونام خیلی سختگیرن همیشه با چادرو فلان البته خودشم بدون چادر نمیزاره باشم،ولی اون یه دختر بی بندوباره که نه صاحب داره نه شرافت اخلاقی یه دخترلات بی سروپا ،که واسه شوهرم جذابیت داره همین که با یه تومن خودشو دراختیار شوهرم میزاره تینم سرگرمیش شده اون دختر....
الان بچت مهم ترین فرد زندگیته ک همچی زندگیش به تو وابسته تو اول باید خودتو پیدا کنی طلاق سخته قهر کردن خونه پدر مادر سخته خونه خودت بمون سرت تو لاک خودت باشه به خودت برس به فکر خودت باش اصلا نادیده بگیریش شاید خودش عوض بشه