2777
2789
عنوان

صب بخیرررر

100 بازدید | 14 پست

بچها از خونوادم متنفر شدم دیگه بهشون میگم میخوام برم مشاور میگه نمیخواد میخوای طلاق بگیری بعدش باید تو خونه بشینی نه میزارم بری سرکار نه میزارم جایی بری انقدر ی حرفایی زد که به خودم گفتم یعنی من واقعا خرابم 🥲

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
بیشتر توضیح بده

تو تاپیکای قبلی گفتم شوهرم همش تهمت میزنه همش میگه تو دوست پسر داری فلانی الانی تو عقدم

میخوام طلاق بگیرم بابام همش میگه بعد طلاق تو خراب میشی نمیدونن همه بد میگن طلاق بگیری نمیزارم بری بیرون من هنوز ۱۷سالمه چرا باید خراب بشم چجوری باید تحمل کنم اونو اخه 

انقد حالم بده نمیدونم چی میگم سرصب ببخشید🥲😂

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شوهرت دوست بودی یا سنتی بود؟

شوهرم پسرخالمه،اصلا دوست نبودم مامانم میگفت پسر خیلی خوبیه منو بردن سر سفره عقد

الانم میگن پسر خوبیه ولی من باهاش نمیتونم واقعا من چجوری تحملش کنم🥲

تو تاپیکای قبلی گفتم شوهرم همش تهمت میزنه همش میگه تو دوست پسر داری فلانی الانی تو عقدممیخوام طلاق ب ...

پارانوییده ..ببین مادرشم از این حرفا میزنه تو خونه  اگه آره عادتشونه اگه نه پارانوییده

پارانوییده ..ببین مادرشم از این حرفا میزنه تو خونه اگه آره عادتشونه اگه نه پارانوییده

مادرش نه ولی خواهرشم عین خودشه.من با این ادم نمیتونم هزار بار دیگم اشتی نکنم بازم نمیتونم🥲

مادرش نه ولی خواهرشم عین خودشه.من با این ادم نمیتونم هزار بار دیگم اشتی نکنم بازم نمیتونم🥲

عزیزم..پس عادتشونه اینجوری حرف زدن براش عادیه میگه بدل نمیگیره ..اگه نمیتونه از این آدم شکاک جداشی مشاوره برو حتما ..تو دوران آشنایی نگرفتی اینجوریه بددهنه یا نه؟!چون عادیه براشون درست میشه با مشاوره تراپیست .

ببین منم همسن تو بودم که به زور منو شوهر دادن

با وجود اینکه تو عقد مشکل داشتم بازم کسی پشتم نبود که طلاق بگیرم ازدواج کردم ناخواسته باردار شدم الان ۲۷ سالمه

شوهرم فوق العاده بدبین و بددهن هستش و شکاک

بارها بهم گفته تو با پسر همسایه رابطه داری

آخرین بار به قصد طلاق رفتم خونه پدریم

بابام یه تیکه نون جلوم می‌ذاشت هزار بار میکوبید تو سرم

جوری شده بود که داداشم که ۲۰ سالشه بهم گفت حق نداری طلاق بگیری منم تمام بدنشو چنگ انداختم

دست از پا درازتر برگشتم

الانم قطع رابطه هستم برن به درک

با پولاش به خودم میرسم و پول جمع میکنم بعد ولش میکنم

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

عزیزم..پس عادتشونه اینجوری حرف زدن براش عادیه میگه بدل نمیگیره ..اگه نمیتونه از این آدم شکاک جداشی م ...

حقیقتا دیگه ازش سرد شدم حالم بد میشه نزدیکش میشم...پسرخالمه اشنایی نداشتیم تند عقد کردیم 

ببین منم همسن تو بودم که به زور منو شوهر دادنبا وجود اینکه تو عقد مشکل داشتم بازم کسی پشتم نبود که ط ...

من از این میترسم که ایندم اینجوری بشه انقدر ازش بدم میاد.انقدر از خونوادم بدم اومده دیگه اکثرا به خودکشی فکر میکنم😂

حقیقتا دیگه ازش سرد شدم حالم بد میشه نزدیکش میشم...پسرخالمه اشنایی نداشتیم تند عقد کردیم

با فامیل که خیلی باید شناخت ازش داشته باشی چون سنت کم بوده به چشم همسر آینده ت شاید نمی دیدیش مهم نبوده کاراشون ..معلومه سرد میشی وقتی شوهر آدم بیاد هی از این حرفا بزنه دلسرد میشه ..تو که نمیتونی جدا شی مجبوری پی درمانش باشی .حالا جدا از این رفتار پسر خاله ت، قدیما میگفتن با فامیل ازدواج نکنین ولی من شخصا نظر شخصیمه ها بعد از چندین سال زندگی مشترک دارم بهت میگم هیچکی فامیل نمیشه فامیل دلسوزه  بلاخره میگه بچه خواهرمه میگه بچه برادرم..آخرش سنگاشونو وا میکنن ولی غریبه اصلا اینجوری نیست .

با فامیل که خیلی باید شناخت ازش داشته باشی چون سنت کم بوده به چشم همسر آینده ت شاید نمی دیدیش مهم نب ...

قبلا،شناختی که ازش داشتم این بود که همش دنبال دختر بود و هی دختربازی و ....به مامانم گفتم این اینجوریه گفت عادیه حتی به رابطه جنسی هم رسیده بوده این دختر بازیاش

من از همون اولش ازش سرد شدم...دوسش نداشتم و ندارم

کاش غریبه بود ولی خودی از همه بدتره 

قبلا،شناختی که ازش داشتم این بود که همش دنبال دختر بود و هی دختربازی و ....به مامانم گفتم این اینجور ...

هرکی اون تجربه داره میگه نه ..پس خودش مشکل دادم بوده ..برو مشاوره دختر نشین ..

هرکی اون تجربه داره میگه نه ..پس خودش مشکل دادم بوده ..برو مشاوره دختر نشین ..

الان می‌خوام برم مشاوره دعا کن تا چیزی نشده بتونن طلاقمو بگیرم🥲