2777
2789

بستگی به شرایط زندگیت داره 

اینکه میگن  شغل آسونیه اشتباهه 

هنوز هم  هنوزه  دبیرها درگیر تصحیح برگه ها هستند  

و تا چند وقت  دیگه  طرح  سوالات  شهریور .... 

در کل  برای معلم  شدن  باید عشق داشته باشی و به خاطر  ۱۰  ۱۲  تومن حقوقش سمتش نری  که  زود زده میشی 

۳ ماه تابستون تعطیلی وسطای مدرسه بخاطر هزار تا چیز دیگه تعطیل میشی برف بارون یخ مه تولد فلان امام رحلت فلان امام 

........ آخر هفته ها معمولا آزادی سر کلاس بخوابیم حقوق میگیری از لحظه ورود به دانشگاه حقوق میگیری و سابقه برات ثبت میشه 

بدی ها: با بچه هایی سر و کله میزنی که ممکنه در طی تحصیلت دلت بخواد بکشیشون😂😂، باید حتی با اونی که اذیتت می‌کنه خوش اخلاق باشی وگرنه می‌ره آموزش پرورش 🗿

باید هر چی شده تو خونت دعوا کتک کاری مرگ با حال خوب بیای سرکلاس ،چون اونا مسئول اتفاقاتی نیستن که برای تو میفته می‌دونی این در چه صورته؟ در صورتیکه که تو درکشون نمیکنی و اگه ی جلسه دو جلسه درس نخونده باشم میگی وظیفه فلانع بهمانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳ ماه تابستون تعطیلی وسطای مدرسه بخاطر هزار تا چیز دیگه تعطیل میشی برف بارون یخ مه تولد فلان امام رح ...

محدودیتاش چی حقوق کم 

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن
مدرکت بالا باشه معمولا خقوقت یکمی از حد عادی بالاتر می‌ره لیسانس فوق لیسانس باشی ۱۸ تومن اینا میگیری ...

! اطلاعات غلط داری میدی!!!! 

لیسانس  فوق  لیسانس  ۱۸  تومن ؟؟!! 

من  ۸  سال سابقه دارم  با فوق  لیسانس ۱۳ تومن هم نمیگیرم ..   تو آموزش و پرورش مدرک  بالا  و پایین  ندادیم. 

سابقه اش ؟ منطقه محروم یه یک دو تومن تومن اضافه تره

آره عزیزم مناطق محرومیم سابقه ایناشو نمی‌دونم خودش سر در میاره ،ولی بازنشسته شده دبیره تاریخ و ریاضی بوده دوباره بهش درخواست کار دادن قبول نکرد

آره عزیزم مناطق محرومیم سابقه ایناشو نمی‌دونم خودش سر در میاره ،ولی بازنشسته شده دبیره تاریخ و ریاضی ...

خوب منطقه  محروم  و بازنشسته  ۱۸  تومن  واقعا پولی نیست  و خیلی خیلی تو  این  شرایط کمه 

یعنی  کسی  بازنشسته  باشه  و منطقه  محروم  نباشه  یه  چند تومنی هم  باید ازش کم کنند 

خدا حفظشون  کنه 

خوب منطقه محروم و بازنشسته ۱۸ تومن واقعا پولی نیست و خیلی خیلی تو این شرایط کمه یعنی کسی ب ...

آره گلم معلومه چیزی نیست در کنارش اولش ی کار برا خودش را انداخت بعد تغییرش داد و الان ی شغل دیگم داره 

۱۸ تومن نهایت پول گوشت و برنج و حبوبات خونی🙂