2777
2789
عنوان

بچه دوم با این شرایط

121 بازدید | 10 پست

دوستان همسرم عاشق بچه هستش و میگه برای بچمون همبازی بیاریم قبل خواب داشت این حرفا رو میرد حتی اسم هم انتخاب کرد اما من دودلم ،میترسم شرایطم خیلی سخت بشه در ضمن تنبل و خوابالو هم تا حدودی هستم.

حالا شرایطمو بگم 

سنم ۲۶

بچه اولم چهار سالشه.

شاغل هستم با ساعت کاری اداری

حمایت کننده برای نگهداری از بچه دارم

از نظر مالی هم تا حدودی به نقطه امن رسیدیم،دوتا واحد داریم و ماشین ولی قسط و اینا فعلا تا دوسال خیلی زیاد داریم 🥴🥴

به نظرتون میتونم از پسش بر بیام ؟خودم همیشه موافق تک فرزندی بودم ولی امشب دیدم شوهرم چقدر رویاپردازی می‌کنه دلم سوخت از طرفی بچمم عاشق خواهر یا برادرها.

کسی هست مثل من بوده باشه؟بچه دوم خیلی سخته مامانا؟

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.

توروحدا شیطون گولت نده بزاری بچت تنهابزرگ بسه حتنا ۳تافرزند بیار مرستاربگیر ولی خاهش میکنم فرزندبهتر زندگی بهتر خداخودش کمک میکنا همچی اسون بشه برات

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توروحدا شیطون گولت نده بزاری بچت تنهابزرگ بسه حتنا ۳تافرزند بیار مرستاربگیر ولی خاهش میکنم فرزندبهتر ...

همسرم و بچم عاشق بچه هستن اینقدر میگن دیگه منم انگار دلم میخواد ولی خیلی میترسم

بچه های منم به فاصله ۴سال بدنیا اومدن خداروشکر میکنم که دومی رو سقط نکردم دومی خیلی راحت تر بزرگ میش ...

ای جانم😍رابطه شوند باهم خوبه؟

نه خیلی چون بچه اول سرگرم میکنه شماهم باتجربه تر شدین زود هماهنگ میشین منم خیلی اهل خوابم ولی شکر خد ...

خدا حفظشون کنه عزیزم 💕 😍😍

همسرم و بچم عاشق بچه هستن اینقدر میگن دیگه منم انگار دلم میخواد ولی خیلی میترسم

نترس خداکنارتونه اینارو دیگه نگوعزیزم من حسرت فدزتددارم ولی هیچ ب هیچ خداراشکرکن و برو اقدام کن

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚