2777
2789
عنوان

نصفه شبی خوابم نمیبره

85 بازدید | 7 پست

داداشم 16 سالشه دیروز گوشیش رو برداشتم دیدم کلی فیلم بد توی گوشیشه،خیلی بچه خوبیه کل خانواده بهش افتخار میکنن،ولی جدیدا یه دوست پیدا کرده که مطمئنم کار همون دوستشه،بنظرتون چیکار کنم؟کلی گریه کردم از دیروز تا الان

طبیعیه

کار بدیه ولی طبیعیه و همه داشتن . دارن ولی برا دیگری نمیپسندن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابا ولش کن زن داراش فیلمای بد سرچ میکنن چه برسه به پسر نوجون

زمان دانشجویی خوابگاهی بودیم یکی از همکلاسیامون خونه خاله اش که خالی میشد میگفت بچه بیاد بریم یه کانال ماهواره ای فیلمهای بد داره بریم ببینیم

ما هم سی چهل نفر بلند میشدیم و میرفتیم خونه خاله اش  فیلم میدیدیم

انگار سینما بود واقعا ما دهه شصتیا مظلوم بودیم😄

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

اقتضاي سنشه 

الان يه نوجوان ١٦ ساله چه پسر چه دختر به واسطه گوشي و اينترنت و دوستان چه در محيط مدرسه چه در محيط باشگاه و غيره اين مسايل و كامل ميدونه و گاهي حتي در اين سن به بلوغ رسيدن و روي اين مسايل كنجكاو و يا حتي احساس نياز دارن 

ممكنه دوست پسر و دوست دختر بگيرن و عاشق بشن و غيره 

تنها كاري كه از دست شما برمياد اگاهي دادن و اموزش است 

اموزش رفتار صحيح با جنس مخالف و پيدا كردن دوست و روابط سالم و روي چهارچوب و داشتن خط قرمزها و داشتن هدف توي زندگيش كه به بيراهه نره و غيره …

نميتوني دعوا و برخورد بدي داشته باشي يا با دوستش دعوا كني و باعث حاشيه و داستان واسه داداشتون بشين فقط كليپ اموزشي و مطالب اموزشي و مشاوره بتونين بهش بدين ..