2777
2789
عنوان

چقدر سیاه دل بودن بده

251 بازدید | 21 پست

به این نتیجه رسیدم که این سیاه دل بودنم فقط برای خودم عذابه بخدا . از این ور میگم نه من سخت گیرم از این ور میگم نه حق دارم حق با منه ... چیکار کنم نمیتونم عادی باشم بی تفاوت باشم انگار این تو ذاتع منه که حساس باشم. وای انقد دلم میخواد یکی درکم‌کنه انقد دلم مبخواد شنیدع بشم وای خدایا چقدر زندگی سخته 😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثال بزن چجوری هستی؟

مثلا خوشم نمیاد شوهرم با دخترای فامیل گرم‌بگیره بگه بخنده ‌. چون از ی طرف یه آدمیه که با من که ۳ ساله زنشم و با عشق ازدواج کردیم خجالت میکشه بگه بخنده شوخی کنه و از یه طرف هم وقتی وارد جمع فامیلاش میشیم مخصوصا دخترا دیگع اصلا بهم توجه نمیکنه فقط از بچیگشون حرف میزنن طوری که من هیچ‌جوره نمیتونم وارد بحثشون بشم خب الان تقصیره منه؟ منم دلم نمیخواد جایی ک تحویلم نمیگیرن باشم 😣

اینایی که گفتی زیادی حساس نیستیحق داری

😢ولی همش تقصیرو میندازه گردن من جوری که مبگم کاش برم پیش مشاور بهم میگع دیوونه ای اصلا نمیدونم چیکار کنم تلافی کنم😞😭