2789
.

دوست داشتن، چیزی شبیه به گُم شدنه، توی یه آدم دیگه. حالا هرچی کسی رو بیشتر دوست داشته باشی، عمیق‌تر گُم میشی. یه جاهایی دیگه نمی‌دونی برای خودت داری زندگی میکنی، یا برای اون. حالا دیگه همون آهنگی رو گوش میدی که اون گوش میده. همون کاری رو انجام ‌میدی که اون میخواد. همون حرفی رو میزنی که اون دوست داره. از یه جایی به بعد، نمیدونی برای خودت داری زندگی میکنی یا برای اون.

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

.

اگر داشتن فکر و اندیشه مثبت به تنهایی کارساز بود، باید همه در کودکی اسب های کوچک داشته و اکنون نیز زندگی رویایی داشته باشیم؛ هر موفقیت بزرگ با عمل به دست می آید.

-آنتونی رابینز

اگر داشتن فکر و اندیشه مثبت به تنهایی کارساز بود، باید همه در کودکی اسب های کوچک داشته و اکنون نیز ز ...

عزیزم آخی

من چقدر دوستش داشتم اینکه خودکشی کرد خیلی آزارم میده

مادر دو فرشته

نقطه

در زندگی خیلی راحت ممکن است در دام مقایسهٔ خودمان با دیگران براساس میزان موفقیت و دارایی‌های مادی بیوفتیم امّا زندگی این نیست. وقتی به‌ آخر راه برسیم، به گذشته نگاهی می‌اندازیم و زندگی‌مان را مرور می‌کنیم و آرزو می‌کنیم کاش زندگی معناداری را می‌گذراندیم، الهام‌بخش دیگران بودیم، روی علایقمان تمرکز می‌کردیم، با دوستان و خانواده‌مان رابطهٔ بهتری داشتیم و برای داشتن بهترین و جدیدترین چیزها به خودمان استرس وارد نمی‌کردیم.

- هوگه

- پیا ادبرگ

در زندگی خیلی راحت ممکن است در دام مقایسهٔ خودمان با دیگران براساس میزان موفقیت و دارایی‌های مادی بی ...

واااو

هانی دمت گرم واقعا احتیاج داشتم بهش

این یه حقیقته کاش فقط به خودمون و چیزایی که خوشحالمون میکنه بها بدیم هعی💕💔

🫶