2777
2789
عنوان

حس شیشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 218 پست
@atanaz_ آقای ج کدام خصوصیت را ندارد؟البته اخلاق و صداقت برایم خیلی مهمه علاوه بر درک بالایی که گفت ...

عزیزم باور کن کلا نمیاد چیزی ب ذهنم

ولی ببین ج ادم خوبیه ولی ن ادم رویاهای تو نمیتونه ب اون ارزوهایی ک داره برسونتت اگ هم برسونه ب سختی مثلا اینا میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از چه نظر یعنی آدم درستی نیست باهاش صحبت دارم تو این نزدیکی ها یا نه

دقیق نمیتونم بگ ماز چ نظر ولی این ادم هم میتونه خیلی خوب باشه هم خیلی بد صحبت داری باید درمقابلش خودت رو خیلی باهوش نشون بدی و کمی جدی نمیگم اخمو ولی جدی و کمی دست نبافتنی ن خیلی زیاد کم

عزیزم باور کن کلا نمیاد چیزی ب ذهنمولی ببین ج ادم خوبیه ولی ن ادم رویاهای تو نمیتونه ب اون ارزوهایی ...

@atanaz_ مرسی عزیزم ،قربونت،در مورد شاغل شدنم میشه لطفا بگی  کجا و چه زمانی کلر میگیرم؟دنبال کار هستم

دقیق نمیتونم بگ ماز چ نظر ولی این ادم هم میتونه خیلی خوب باشه هم خیلی بد صحبت داری باید درمقابلش خود ...

دقیقا همینطوره که میگید نه خوب بودنش معلومه نه بد بودنش یهویی بی دلیل میره رو فاز سکوت و حرف نزدن واقعا نمیفهممش ازش دلیل هم میپرسم میگه نمیخام تو رو درگیر مشکلاتم کنم