2777
2789
عنوان

حس شیشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 218 پست
عزیزم سر درد شدم جون خیلی فکر کردم ازدواج امکان داره ولی اشفتگی هم دارین

@atanaz_ مرسی عزیزم،نگران شدم که گفتید آشفتگی،امکان داره با کس دیگری ازدواج بکنم؟زمان ازدواجم را میشه لطفا بفرماییذ،مرسی عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😃😍 مرسی عزیزممیتونی بگی کی باردار میشم و جنسیت بچم چیه

ولی بچت پسره تو بهارو تابستون می بینم 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

ن حسی ب رابطه قبل نداره الانم رایطه عاشقانه داره ولی با اینم جدایی داره

مرسی عزیزم 

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
@atanaz_ عزیزم این سوالاتم جدید هست این سوالات را نپرسیدم از شما، میشه لطفا بفرمایید آقای ج چه مشکل ...

اقا ج بهت چشم داره مشکل مالی خانواده‌گ فک نکنم ولی فک کنم فردی هستش

با ج امکان ازدواج هست ولی زندگی رویایی نه

سلام خوبی بنطرت اون دوسم داره یا نه چقدر؟ باهم چطوری میشیم چیزی راجبمون حس میکنی بگو بهم مرسی

داره در حد متوسط 

ازدواج کنین زندگی ملایمی هواهید داشت ولی احساس میکنم تو کمی تند مزاجی

عزیزم میشه خواهش کنم در مورد منم بگی ؟ آیندم چه طوریه؟ پزشک موفق و ماهری میشم؟ ازدواجم با چه آدمیه و ...

ار همین خانم بپرس ببین حسش چطوره

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

اقا ج بهت چشم داره مشکل مالی خانواده‌گ فک نکنم ولی فک کنم فردی هستشبا ج امکان ازدواج هست ولی زندگی ر ...

@atanaz_ پس فرد خوبی نیست و نمی توانه خوشبختم بکنه،با کس دیگر چطور چه زمانی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

امکان داره بیاد جون دلتنگته ولی نگران نباش ایشالله اون مشکل برطرف میشه

عزیزم من ازدواج مجدد دارم؟چ مدت دیگ؟شرایطش؟

خدایم برایم کافیست،🤍🌱کاربری دست چند نفر است
@atanaz_ مرسی عزیزم،نگران شدم که گفتید آشفتگی،امکان داره با کس دیگری ازدواج بکنم؟زمان ازدواجم را می ...

نگران نباش عزیز همه چ ب انتخاب تو ربط داره

اره امکان داره ولی میدونی برای تو بیشتر از قسمت تصمیم خودته

زمان ازدواجت حقیقتا نمیاد ب ذهنم هیچی