2777
2789
عنوان

حس شیشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 218 پست
میشه در مورد ازدواج و آینده ام بگی ازدواجم با کیه و چه موقع است آیا با کسی که الان دوسش دارم ؟

اینده‌ و ازدواجت بستگی ب انتخاب خودت داره نزار کسی دخالت کنه تو انتخابت موقع انتخاباتم سر ب هوا نشو دقیق انتخاب کنی زندگی خوبی داری

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینجا یکی از کیس احساسیم یه چیزی گفت میشه توان بگی ببینم حس تو چیه حس پ بهم چیه چجور آدمیه بهش اعتما ...

پ ادم شلوغیه مثبت نیست

تو هم افتاب مهتاب ندیده نیستی عزیزم نمیگمااا خدایی نکرده بدی یا چیز دیگ ولی کم نمیدونی

بنظرم اعتماد نکن تا وقتی کامل بهت ثابت بشه

عزیزم میشه جواب منم بدیمیخوام بدونم کی پولدار میشم😅و میتونم اون شغل و حرفه ای انجام بدم

اون شغل حرفه کار بزرگیه فک کنم کم کم شروع کنی ب رویات نزدیک میشی بهش ولی ب شرط اینکه خودتو 

اینده‌ و ازدواجت بستگی ب انتخاب خودت داره نزار کسی دخالت کنه تو انتخابت موقع انتخاباتم سر ب هوا نشو ...

عزیز جواب منو ندادی

با ابولفضل ازدواج میکنم؟ اگ اره چه زمانی؟

و اینکه وضع مالیمون چطور میشه؟

پ ادم شلوغیه مثبت نیستتو هم افتاب مهتاب ندیده نیستی عزیزم نمیگمااا خدایی نکرده بدی یا چیز دیگ ولی کم ...

خدایی میگی ولی با کسی نیس تا جایی ک میدونم میشه از ویژگی ظاهریش بگی

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به وصال معشوق برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، تو یه روز بارونی با دلتنگی ،نیمی از قلبم رو به خاک سپردم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘من دیگه تو این سایت پاسخ هیچ گونه سوالات حس ششمی نمیدم درخواست دوستی نفرمایید مدتی اینجا نیستم بعد یه مدت کوتاهی باز می گردم دوستتون دارم

دادم جوابتو

گلم میشه به من بگی کیهان با کسی تو رابطه ست؟ یا حسی به رابطه قبلیش داره؟ 

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
میشه یکمم از مشخصات همسر آیندم بگی...از ازدواجم راضی میمونم؟

گفتم قبلا فک کنم

تقریبا مو مشکی چشم و ابرو مشکیه قد متوسط داره از ازدواجتم راضی میمونی شرط اینک بلند پروازی نکنی

عزیزم میشه لطفاً بگی دخترم کی ازدواج می‌کنه واین ماه مهمان راه دور میاد خونم یا نه؟

مهمون میاد خونتون ولی زیاد نمیمونن میون اونها ی خانومی هست ک موی کوتاهی داره تقریبا ۵۰میشه سنش ادم خوبیه

دختر ازدواجش شاید کمی طول بکشخ ولی ازدواج موفقی داره

هیکلش درسته موهاش ساده اس بیشتر ولی یه زمانی اره دورش رو سفید میکرد قبلا ته ریش داشت مدتی هست ریش گذ ...

اره دیگ تقریبا همین ندودا میدونی الان ذهنم دقیقا مال زمانی بود ک تازه رفیق شده بودین

رایا جان جوابنو دادم قبلا

@atanaz_ عزیزم این سوالاتم جدید هست این سوالات را نپرسیدم از شما، میشه لطفا بفرمایید آقای ج چه مشکلی دارند؟مشکل مالی دارند؟چرا دودل هستند؟زمان ازدواجم و مشخصات ظاهری و شغل کسی که باهاش ازدواج دارم را بفرمایید،مرسی عزیزم