2777
2789
عنوان

حس شیشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 218 پست
ببخشید یه فالگیری گفت زندگی آقای ذ ،به زودی بهم میریزه و با زنش دچار مشکل میشه و طلاق میگیرن .آیا در ...

امکان دعوا هست و طلاقم هست ولی این وسط نمیدونم یا بچه یا مثلا ی بزرگی پا درمیونی میکنه و احتمالا برگردن بهم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اروم و مظلوم کمی ولی گاهی وقتا همین ادم اروم خیلی میتونه عصبی باشه موصع عصبانیت هم معمولا یا دستات م ...

مرسی عزیزم

یه سوال دیگه ام پرسیدم در مورد اینکه کی پولدار میشم😁 و میتونم اون شغل و به شکل حرفه ای انجام بدم؟ 

عزیزم در مورد ازدواجم میگی ، با کیه و چجوریه کسیه که الان دوسش دارم؟

نه یه کس دیگه ست... احتمالش هست که با این کات کنی

ازدواجت خوبه خوشبخت میشی

دختر چشم ابرو مشکی که دل نمیده به هیچکی♟️🎨🥊تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

کراشم چند سالشهچشماش سبزه و بشدت جذابهچن سال پیشم ی موتور داشتولی نمیدونم سنشو،میخام سنشو بفهمم

چند سال میش نزدیک ۱۸ و ۱۹ اینا حساب کن ببین چقدر گذشته میشه سن الانش

مرسی که جواب دادی🤍

خواهش 🤍💚🩷❤

دختر چشم ابرو مشکی که دل نمیده به هیچکی♟️🎨🥊تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

امکان دعوا هست و طلاقم هست ولی این وسط نمیدونم یا بچه یا مثلا ی بزرگی پا درمیونی میکنه و احتمالا برگ ...

با ابولفضل ازدواج میکنم؟ اگ اره چه زمانی؟

و اینکه وضع مالیمون چطور میشه؟

علی برا آشتی میاد؟الان با کس دیگس؟

بچه مثبتی هست یا قبلا بوده 

دلش باهاته الانم فک کنم با کسی باشه ولی اگ باشه از سر وقت گذرونیه

نمیدونم چی مانع اینه ک باهات اشتی کنه نمیدونم چی ولی باعث شده ازت دور بشه ولی دلت پیشته