2777
2789
عنوان

حس شیشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 218 پست
عزیزم میتونی بگی من چجور آدمی هستم ؟

اروم و مظلوم کمی ولی گاهی وقتا همین ادم اروم خیلی میتونه عصبی باشه موصع عصبانیت هم معمولا یا دستات میلرزه یا گونه هات سرخ میشه

مغروری ولی غرورت ساختگیه پشتر از غرور نقاب داری 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کمی مغرور ولی مهربون مهربونیا ولی گاهی وقتا بد جدی میشی و تا حرفت ب کرسی نشینه قبول نمیکنی و اروم نم ...

درسته👍🩷

دختر چشم ابرو مشکی که دل نمیده به هیچکی♟️🎨🥊تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

عزیزم مهربون تویی فدات ممنون که جواب دادی

خواهش میکنم🤍🤍🤍

دختر چشم ابرو مشکی که دل نمیده به هیچکی♟️🎨🥊تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

امکان داره تو اسمش ب غیر ج حرف الف هم باشه حسش نبست بت دوبه شکه یه مشکلی داره ک احساسی نیست

@atanaz_ عزیزم تو اسمش الف اصلا نیست،مشکلش چیه عزیزم؟مشکل مالی یا چیز دیگری؟شما در آینده در نهایت ازدواج من را با این فرد میبینید یا کس دیگری؟مرسی گلم

میشه جواب منم بدی؟بهم حسی داره؟ آیا امکانش هست باهم باشیم؟

سن طرف زیاد نیست خیلی ریشم نداره فک کنم 

بهت حس ک داره ولی مثلا عمیق ن زودگذر 

اینکه دوست باشین هست و اگ دوستیتون ادامه کنه امکان ازدواجم هست ولی با این اونطوری ک باید خوشبخت نمیشی تو اینده خوودتم اینو میفهمی

بنظرت چه حسی بهم داره؟

حس خاصی نداره زیاد

در حد دوستی

سن طرف زیاد نیست خیلی ریشم نداره فک کنم بهت حس ک داره ولی مثلا عمیق ن زودگذر اینکه دوست باشین هست و ...

@atanaz_ عزیزم تو اسمش الف اصلا نیست،مشکلش چیه عزیزم؟مشکل مالی یا چیز دیگری؟شما در آینده در نهایت ازدواج من را با این فرد میبینید یا کس دیگری؟مرسی گلم