2777
2789
عنوان

حس شیشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 218 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماه تولدمآیا فرهنگیان قبول نهایی میشم ؟

فصل پاییز,

نمی‌دونم عزیزم گفتم من حس ششم نیستم گاهی حدسام درسته فقط

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

کنکور قبول میشی ولی دقیق ن رشته‌ای ک میخوای ولی ی رشته ‌ای هست ک راضیت میکنه و بع رفتن ب دانشگاه از ...

ببخشید یه فالگیری گفت زندگی آقای ذ ،به زودی بهم میریزه و با زنش دچار مشکل میشه و طلاق میگیرن .آیا درسته؟

یه چیزایی رو میفهمی فک کنم و اینک یجوری میشه ک فک میکنی اون لیاقت تورو نداره

پس اخرش با کس دیگه ای ازدواج مبکنم؟

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

یه چیزایی رو میفهمی فک کنم و اینک یجوری میشه ک فک میکنی اون لیاقت تورو نداره

کراشم چند سالشه

چشماش سبزه و بشدت جذابه

چن سال پیشم ی موتور داشت

ولی نمیدونم سنشو،میخام سنشو بفهمم

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
اینم میشه بگی اونی ک روش کراشم چه حسی داره وازدواج میشه یانهسلامتیم ب خطر میفته یا نه؟

تو خیلی ادم پاکی و ساده‌ی خیلی ساده ولی اون طرف اب دید‌ست با تجربه‌ست خیلی زیاد و سنشم از تو کمی زیاد تره

درمورد ازدواج باید زمان بگذره امکان داره ولی امکانش زیاد نیست

درمورد سلامتیت هم ب خودت بستگی داره ک مواظبا کنی نه

اره امکانش خیلی زیاده قبول بشی و اگ خدایی نکرده قبول نشدی امکان داری کسی بارتی بازی کرده باشه تا یکی ...

قربون کلامت عزیزم 😍

خدا کنه قبول بشمممم

خدا نکنه بخواد پارتی بشه ، من خیلی تلاش کردمه 

با دل پاکت دعا کن برام عزیزم 

برات صلوات فرستادم

در اینده معلم میشی ولی درمورد اینک تو انی مصاحبه قبولی یا نه راستش نمیاد چیزی ب دهنم

@atanaz_ سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم