2777
2789
عنوان

حس شیشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 218 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ادمی ک هست تو میخوایش بهت میامم میده ولی برای ازدواج تو پا پس میکشی

سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم

این ادمی ک هست تو میخوایش بهت میامم میده ولی برای ازدواج تو پا پس میکشی

خیلی دقیق گفتی برا من 

فقط میشه بگی خب اونم منو میخواد؟

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹

گاه حالش خوبه گاه بد عمیقا حالش بده یجورایی مثلا میخواد خوب باشه ولی نمیشه نمیدونم یه غمی هست ته دلش ...

نه من تقصیری نداشتم مادرش جدامون کرد:)

خدا کنه آشتی کنیم خیلی حالم بده 

درمورد حالش فکر کنم درست گفتی :)

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

در اینده معلم میشی ولی درمورد اینک تو انی مصاحبه قبولی یا نه راستش نمیاد چیزی ب دهنم

من چه جور دختری ام؟ 

دختر چشم ابرو مشکی که دل نمیده به هیچکی♟️🎨🥊تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

با صبر

کراشم چند سالشه

چشماش سبزه و بشدت جذابه

چن سال پیشم ی موتور داشت

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍