2777
2789
عنوان

حس شیشمی

892 بازدید | 218 پست

بنظرتون کنکور سال بعد قبول میشم رشته ای رو ک میخوام؟موفق میشم در آینده؟دیر ازدواج میکنم یا زود؟

من یه روزی این زندگیمو درست میکنم؛شاید بپرسی چطوری؟باید بگم خوبم شما چطوری؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زود به شرط تلاش .

حس ششم نیستم ولی حدسام گاهی درسته

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

کنکور قبول میشی ولی دقیق ن رشته‌ای ک میخوای ولی ی رشته ‌ای هست ک راضیت میکنه و بع رفتن ب دانشگاه از ...

من آشتی میکنم؟

حالش خوبه؟

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

کنکور قبول میشی ولی دقیق ن رشته‌ای ک میخوای ولی ی رشته ‌ای هست ک راضیت میکنه و بع رفتن ب دانشگاه از ...

ممنونم

من یه روزی این زندگیمو درست میکنم؛شاید بپرسی چطوری؟باید بگم خوبم شما چطوری؟

کی پیام میدع؟

بهم میرسیم؟

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹