2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ندیدم ولی شنیدم داستان غزاله و آرمان هست

آره داستان اوناست دقیقا

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

من واقعا متوجه نشدم چرا همه میگفتن باید رضایت بده :/ خیلی رفت روی مخم..! 

مثلا روشنفکرهای این جامعه اون پسر حقش فقط یک بار اعدام نبود بلکه بارها اعدام بود.

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

نبینین این فیلمارو

روح و روانتون ارزشش بیشتر از ایناست. هیچ کارگردانی تازگیا هنر به خرج نمیده حال مردمو خوب کنه، هرچی بدتر و داغون تر، بیشتر بیننده داره 

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
من واقعا متوجه نشدم چرا همه میگفتن باید رضایت بده :/ خیلی رفت روی مخم..! مثلا روشنفکرهای این جامعه ا ...

اره بنظر منم حقش بود

یک دونه دخترش پر پر شد

مخصوصا با اون پدرش

پدرش باعث اعدامش شد 

اگر حقیقت می‌گفت از اعدام نجات پیدا می‌کرد 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

فقط بنظرم الناز شاکردوست برای نقش مادر خیلی جون بود

نه اتفاقا مناسب این نقشهاست. تو فیلمای ایران از بس زنای ۴۰، ۵۰ ساله رو جای دخترای ۲۰ ساله میذارن، این نقش بنظر عجیب میاد. وگرنه الناز شاکر دوست ۴۲ ساله. اگه ۲۲ سالگی هم ازدواج کرده بود، میتونست یه دختر ۲۰ ساله داشته باشه

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

نبینین این فیلماروروح و روانتون ارزشش بیشتر از ایناست. هیچ کارگردانی تازگیا هنر به خرج نمیده حال مرد ...

درس خوبی داشت 

اینکه مادر پدر ها مراقب تربیت و وقت گذاشتن با بچه هاشون باشن 

پدره یکبار برای دخترش وقت و عشق و علاقه نزاشت که پناه آورده بود به یک پسر که توی دوران دوستی دست روش بلند کرده بود

واقعا غم انگیز

و پسری که نتیجه یک ازدواج ناموفق و یک پدر بی وجدان و روانی بود 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱