2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

209 بازدید | 11 پست

سلام خوانده خاموش بودم الان ی راهنمایی می‌خوام

دوستان دوسال نامزد بودم و الان ی سال و خور ه ای خونه خودمم خواهر همسرم تو نامزدی خیلی اذیتم میکرد و از وقتی خونه خودمون اومدیم کلا شاید دو ماه ی بار میومد چون جاریم نزدیک بود دورهمی می‌گرفتن منو صدا نمیزدن باهم میرفتن بیرون خانوادگی ولی به ما نمیگفتن یعنی شده بود شب خونه ما بودن برادر شوهرم و خواهرشوهرم با خانوادشون صبح میرفتن بیرون به ما هیچی نمیگفتن از طرفی زنگ به مادرشوعرم ک اره اینا نیومدن با اینکه بخدا اصلا نمیگفتن

الان مدتیه جاریم رفته شهرستان و الان خواهرشوهرم شروع کرده اومدن خونه من هر شب خونه ماست وقتی هم میاد دست ب هیچی نمیزنه زنگ و پیامک تا بعد شام ک بره ولی وقتی وشوهرم هست میاد الکی مثلا کار کنه 

خسته شدم دگ هر شب و هر شب بعدشم خودش میگه اگر فلان کس همون جاریه بود خوش می‌گذشت و تنها نبودم و فلان الان من با این چیکار کنمممممممممم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوری کن فقط نزار اذیت شی خواهش میکنم بزار اونا خوش باشن بری تو جمعشون اذیت میشی

اصلا خوشم نمیاد حقیقتا برم تو جمعشون ولی از وقتی اون رفته ول کن نیست هی میگه غریبم غریبم همین آدم بین فامیلاش قورتت میده

میفهممت😔😔

فقط میاد حال ادمو خراب کنه خودش بخواد بره با شوهرش بیرون تا دقیقه نود نمیگه میاد میشینه خونه ما می‌فهمه قراره بریم بیرون لباس می‌پوشیم آماده میبینی تازه لباس درمیاره بشینه