2777
2789
عنوان

فیلم دونگی

177 بازدید | 9 پست

حس میکنم بانو جانگ خیلی آدم بزرگی بود و مظلوم واقع شد کمک به دونگی راعث شد از جایگاهش کنار بره و قلب امپراطور هم از دست بدهبانو جانگ باهوش و با ذکاوت بود ولی به دونگی نباید بها میداد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه راهی نداشت وقتی یکی قلب شوهرتو بدزده و شوهرت دیگ بت توجه نکنه

اصلا قبل اینکه از،رابطه امپراطور ودونگی باخبر بشه خباثتش رو شروع کرده بود با همکاری برادرش الکی ملکه رو مجرم کردن واز،قصر انداختن بیرون درحالی که ملکه وجودش هیچ آسیبی به با نوجانگ نمیزد اونکه باردارنمیشد درهرصورت پسر بانوجان امپراطور میشد فقط،بخاطر اینکه خودش ملکه بشه اون رو آزار واذیت داد...حتی قبل اینکه وارد قصر بشه با خانوادش برای رسیدن به قدرت خیلی کارها کردن پدر دونگی هم اونا کشتن

اصلا قبل اینکه از،رابطه امپراطور ودونگی باخبر بشه خباثتش رو شروع کرده بود با همکاری برادرش الکی ملکه ...

یه فیلم دیگه ساختن برو اونو ببین نظرت راجع به دونگی عوض میشه اسمش زندگی برای عشق

یه فیلم دیگه ساختن برو اونو ببین نظرت راجع به دونگی عوض میشه اسمش زندگی برای عشق

آره دیدم اتفاقا اونو من چون به فیلمای کره ای علاقه دارم یه پیچ کره ای داشتم اونجا اکثرا نوشته بودن فیلم دونگی به واقعیت نزدیکتره تا فیلم زندگی برای عشق ...نوشته بودن بانو جانگ چون از خانواده بزرگ وپولداری  بود هنوز نسل واقوام  وطرفداراش هستن اونا بعد دیدن فیلم دونگی شاکی شدن و به خواست اونا فیلم زندگی برای عشق ساخته شده در حالی که اکثرا نوشته بودن همون فیلم دونگی به واقعیت نزدیکتره ...دونگی یه بانوی مورد احترامه بینشون وهنوزم مقبرش هس