2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داستان ارمانو غزالست

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

پیدا نشد. پسره بعد از اینکه دختره رو میکشه. می ترسه

زنگ میزنه باباش. باباهه میاد، جنازه رو تیکه تیکه میکنه میذاره تو‌چمدون، میذارن تو سطل آشغال. ولی هیچوقت پیدا نمیشه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

پیدا نشد

مثله کردنش و انداختن اشغالی

پسره هم آخر نگفت کجا انداخته جنازه رو 

ولی در واقعیت گویا جاهای مختلف شهر انداختنش 

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

فیلم از روی داستان واقعی غزاله ساخته شده

جسد هرگز پیدا نشد

البته که در واقعیت پدره چون تو پزشکی قانونی کار میکرده دستش باز بوده و بیشتره بدن دختره رو با اسید نابود کرده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بابای‌سروش برای اینکه پسرش لو نره جنازه ارغوان رو تیکه تیکه می‌کنه داخل دوتا چمدون و میندازه آشغال 

کامل ندیدی مگه؟ تو زندان به پسرش میگه فکر کردی اگه بگیم دخترتونو تیکه تیکه کردیم دست از سرمون برمیدارن؟

میشه برای اینکه خدا یه بچه سالم بهم بده برام صلوات بفرستید😔.                                                                     ۳بار سقط داشتم💔💔